ma super ti je pedijatar - terajgaupizdulepu... i nađi drugog.
Meni takav pristup smeta - čak i ako detetu stvarno nije ništa, niko nema pravo da se tako ponaša i da te napiči... Svi smo mi u panici kad je dete u pitanju, pa šta treba da nas linčuju zbog toga? Ili menjaju? Svašta... ja sam zadovoljna ovim leninim (5 sam promenila dok nisam naišla na pristup koji mi odgovara i pogled kome verujem) a nisam paničarka - ni najmanje... Samo moram da verujem nekome kada je dete u pitnju, možda su ostala 4 pedijatra bila mnogo bolja od ove krajnje al mi se pristup nije dopao... Ja nisam kobila pa da me gleda neka doktorka s visina i omalovažava i ponižava, ja sam majka svom detetu, tu sam jer imam problem, možda baš ja a ne dete, ali se i tako na dete odražava i potrebna mi je pomoć i minimum poštovanja.
Dr. Olga Miladinovć DZ Vračar.
Normalno je ali nije zgodno kad detetu curi nosić jer može da se ,,spusti" na uši i na pluća vrlo brzo. To uopšte nije mali problem, pogotovo ako je sekret gust.
Beba ne može da sisa kad joj je zapušen nos, beba se budi, ne spava kako teba, umorna je da bi jela kasnije........ ti si nervozna, nosić jeste problem veliki.
Pored toga što smo joj čistili nosić - ubedila me je da kupim inhalator sa maskom za bebe i da je 3 puta dnevno po 3 minuta inhaliram infuzijom i vodom (tad joj se spustilo iz nosa i počela je da kašlje)
Nije preporučljivo voditi dete u DZ na inhalacije jer dolaze mališani sa šarlahom i kojekakvim pizdarijama a opet, treba pomoći bebi da to izbaci iz sebe na sve moguće načine.
Baš je bila zaribala - s inhalacijama je za 5 dana bila apsolutno zdrava bez vlažnog nosića i bez kašljanja, apetit se povratio i takoooooooooooooo : )) ponovo je usledio period spavanja