Evo, Espi me preduhitrila! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

strvarno su bezobrazno skupiTo vam kazem, i ove nase Primigi imaju sve to sto je Espi nabrojala, odlicne su. Na Ciciban sam besna jos odavno, kad sam kuminom sinu kupovala cipele za prvi rodjendan.
)jaao ybt, cela studija oko kupovine cipela za dete. Odvedeš ga u radnju, probas, pipneš gde mu je palac i ćao.

Kako odabrati veličinu cipela ?
Lako! Veličinu možete da odredite tako što će te da izmerite dužinu stopala deteta i iz tabele veličina odredite broj cipele.
Rezime
Obratite pažnju na:
- pravu veličinu cipela,
- anatomski uložak neophodan za pravilno formiranje unutrašnjeg svoda stopala,
- kapnu, pojačanje prednjeg dela cipele. Svojom strukturom štiti dečiju nogu od fizičkog udara i omogućava da cipela zadrži formu,
- lub, pojačanje petnog dela daje stabilnost prvim koracima,
- anti šok efekat, ublažava udare i pritiske na peticu,
- gumeni djon, daje udobnost pri hodanju i sigurnost protiv klizanja,
- perforirana tabanica od kože omogućava da noga diše,
- lice i postava od prirodne kože, mekana, porozna i upija znoj,
- odgovarajuća obuća za svaku sezonu.
slazem se da treba paziti na cipelice, uvek... a posebno na samom pocetkuAha, ali negde kasnije. Pre toga se mora biti mnogo pazljiv - paziti na kicmu, kosti kukova, nogu, izbegavati vezbe kod ortopeda i ruzne ortopetske cipele sa ispravljanje ravnih tabana, X nogu, O nogu i sl....
znas, vrlo je bitno da se detetu ne znoje noge, bar ne preteranoma da, meni se sigurno samo posrećilo jer nisam znala brdo ovakvih korisnih stvari
ne mogu sebi da oprostim što nisam tada znala za perforiranu tabanicu i još štošta
slazem se da treba paziti na cipelice, uvek... a posebno na samom pocetku
i ovako "matora" mogu da sredim noge sa losim cipelama, a imam ja jos dosta u zivotu da hodam
ali ono sto ja hocu da kazem, a mozda ce biti nepopularno medju ovdasnjim mamama je da je bitno i to kada je beba ustala na noge
tj. bitno je da nije pre vremena, bitno je za kicmu, noge i sve ostalo... i za ravnotezu
vrlo je bitno da dete ne teras (ne ti, nego neka generalna mama ili tata ili sta god) ili kako kazu... podstices da hoda pre vremena
ma da, meni se sigurno samo posrećilo jer nisam znala brdo ovakvih korisnih stvari
ne mogu sebi da oprostim što nisam tada znala za perforiranu tabanicu i još štošta
, mislim to kao kad se desi znaces sta je. Mozda sam ja najgora na svetu ali cesto kad nam se nesto desilo ja nisam znala sta je!!! Mi smo se prvi put prestravili koji dan posle izlaska iz porodilista kada je iz cista mira poceo da vristi, zacrveneo se i plakao kao mahnit. Ond smo pozvali babicu koja je uspostavila dijagnozu- grcevi. I mi smo davali kapi ili sirup kada dodje do te vriske sto nikada nije bilo u isto vreme i trajalo je do njegovih punih dva meseca a onda pocelo lagano da se proredjuje. Meni su rekli da je jos jedan od ``vaznih`` simptoma da grci nozice ili ih podize u vis.
ma da, meni se sigurno samo posrećilo jer nisam znala brdo ovakvih korisnih stvari
) Znaci odabrati od dva zla jedno - cucla je bolja jer nju mozete da bacite,a prstic ostaje
Prati vreme kada mu pocnu grcevi...Oni obicno pocinju popodne ili uvece kao u mom slucaju...Milica je vristala uvece od 21h do 00h...Posle 20-tog dana davala sam joj kapi posle kupanja,a posle 30-tog dana smo presli na Engleski sirup....I njega je dobijala posle kupanja...Sta god da dajes daj na kasikicu tako pre deluje....Nama su grcici trajali nekih petnaestak dana...Srecno...pa da,najbolje prvo da vidiš da li se grčevi javljaju svaki dan otp. u isto doba(trebalo bi),pa onda preventivno znaš kada treba dati kapi,da se bebica ne muči...a posle 40 dana grčevi bi trebalo da prođu...mada i to je individualno...
Ma kupili smo kupka...Stavimo kupka u kadicu i milicu da legne na kupka...Tad je u polu sezecem polozaju i glava joj nije u vodi da bi se plasila...A sto se igrackice tice ima je ali je jos mala da bi je drzala u ruci...moja je plakala sve dok nije dosla moja prijateljica uzela njenu benkicu i pelene presavila i napravila kao jastuk, stavila je u kadicu i okupala a da nije ni pisnula vec se svo vreme smejala, ja sam ostala bez reci. inace ja sam je pre toga kupala preko ruke kako mi je babica rekla stalno je vristala. pokusaj tako i obavezno joj daj neku gumenu lutkicu koja pisti da se ona igra snjom. moja cera sada obozava da se kupa i najvise voli kada joj tece voda po licu
To cucl cuclu or to cucl prst, pitanje je sad!
Dal da trpim Ognjenovo kenjk-kenjk kad uskratim mu palac ja
i sa srčanošću silnom strpavam mu izum modernoga doba
il da trpeljivo cekam ljubav da se rodi prema plasticnome prstu,
da zaboravi se umilni zvuk coktanja sto ljubav obecavase do 4, 5 godine?