phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi imamo nekog pedijatra izgleda sa nekim problemom.Nama i nije neki prevelik problem oko kilaze vec sto je na toj humani stalno gladan,mogao bi na svakih sat i po da pojede 100/120 ml. A kao ne bi da mu dajemo vecu kolicinu,vec cemo probati sa nekom drugom formulom pa da vidimo,mozda bude sitija.
sada je ok, jede 100/120 ml i to je to...
Pele, moguće da je to samo faza, i moja beka je imala sličnu pa sam pomislila da će imati 10 kg do kraja mesecasada je ok, jede 100/120 ml i to je to...
Pošto je vaš bebac malkice stariji od moje beke, jeste li mu već menjali cucle? Čini mi se da je ova koju imamo već postala teška za upotrebu, kao da joj treba druga sa više rupica...
U stvari, kada se menjaju cucle?![]()
Evo da se i ja umesam. Kakve flasice koristis? Ja koristim avent i menjam na tri meseca s tim kada kupis u pakovanju ima dve, znaci na mesec ipo. Posto su plasticne flasice menjam na 2 mesecaa. Isto je tako i sa varalicom.Avent ima takav program od 0-3,3-6 i onda ide od 6-18.
Danas sam pokušala da dam Valentini pirinač. Kupila sam gotovu kašicu Baby king ali joj nisam to spremala jer pirinač tek probamo nego sam ga sama skuvala, ispasirala i pomešala malo sa svojim mlekom i nije htela da ga jede. Do sada je jela šargarepu i jabuku i to je lepo prihvatila. Ne znam šta da radim jer su sve kašice skoro zasnovane na pirinču pa kako da ih dajem ako ne probamo prvo sam pirinač? E da, probala sam da joj pomešam i sa jabukom i šargarepom i opet nije htela.
Takođe aventove, samo što smo uz bočicu dobili jednu i to je to.. Videla sam da piše to 0-3, i još uvek se mi starosno uklapamo, međutim izgleda da u praksi više ne odgovara takva... Videćemo, možda se samo ulenjila pa neće da vuče, ali mi se stvarno čini da se muči dok jede.
Evo da vam malo pripomognem oko biranja cucli za Aventove flasice.
Ja vam toplo preporucujem variabilnu cuclu koja na sebi ima sa 3 srtane rimske brojeve I,II,III - sto znaci 3 razlicita protoka mleka.Mozete je koristiti od rodjenja.Kad okrenete deo cucle sa rednim brojem I koji treba da se postavi tacno u pravcu nosica.Tada beba pije mlekce sa jednom rupicom. Isto vazi i za ostale crtice.Kad okrenes II pije sa 2 rupice,III sa 3 rupice.Jako je prakticna i dugo ce posluziti.
Nadam se da sam nekoj od vas olaksala izbor![]()

Pa gde si Espi, treba češće da dolazišHvala ti, nisam ni znala da postoje takve
![]()

Evo da vam malo pripomognem oko biranja cucli za Aventove flasice.
Ja vam toplo preporucujem variabilnu cuclu koja na sebi ima sa 3 srtane rimske brojeve I,II,III - sto znaci 3 razlicita protoka mleka.Mozete je koristiti od rodjenja.Kad okrenete deo cucle sa rednim brojem I koji treba da se postavi tacno u pravcu nosica.Tada beba pije mlekce sa jednom rupicom. Isto vazi i za ostale crtice.Kad okrenes II pije sa 2 rupice,III sa 3 rupice.Jako je prakticna i dugo ce posluziti.
Nadam se da sam nekoj od vas olaksala izbor![]()
Ma ja imam takve nukove, koje imaju i masazere za desni(inace pasu i na aventove flasice), samo nisam znala cemu sluze ti brojevi![]()

treba cim se ostete ili izgrebu zbog bifenola koji se odmah ispusta u vecim kolicinamada li reba menjati za nove aventove flasice,![]()
cucle menjamo na 2 meseca

a moj sin visi na kolicima ukljestene glave i čuči
.Jedva sam mu glavicu izvukla odatle

dajes bebi punjene paprike?Punjene paprike

Joj majko,danas je hteo da padne iz kolica.Poceo je da se spusta nozicama kroz obruc i zaglavio glavu-sva sreca o obesene lutkice.I tako ja perem blender i cujem da cvili. Okrenem sea moj sin visi na kolicima ukljestene glave i čuči
zato drage mame,vezujte svoje malisane ko kuce da ne prodju gore nego Nikola.
Joj majko,danas je hteo da padne iz kolica.Poceo je da se spusta nozicama kroz obruc i zaglavio glavu-sva sreca o obesene lutkice.I tako ja perem blender i cujem da cvili. Okrenem sea moj sin visi na kolicima ukljestene glave i čuči
zato drage mame,vezujte svoje malisane ko kuce da ne prodju gore nego Nikola.

:nono:E pa ova kolica nemaju.To su Cam-ova koja smo pozajmili i taj deo su bili kaisevi koje su neki pre nas pokidali.Imamo samo one oko struka.Kupili smo mi nova kolica - kisobran koja su upola laksa,nego dete iskrivi kicmu jer sedalni deo nije dobro napravljen,nekako je ulegnut pa ga tera da krivi kicmuNe razumem, da li ima pored obruca i onaj platneni deo izmedju nogu koji je zakacen za taj obruc...

Stvarno ne znam.Mogu da se raspitam.Pretpostavljam da je masno i da ima puno hormona.Ako budem saznala napisacu ti.Mene samo zanima otkud to da se bebama ne daje svinjsko meso? Jel to kod nas pravilo neko? Pitam najdobronamernije, jer ovde na zapadu kazu da svinjetina i riba mogu od 6. meseca slobodno da se daju.[