SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednom smo išli na izlet, i imali smo oboje trofrtaljke maslinasto zelene, narandžastre majice i on gumene čizme, a ja duboke patike. Pitao muž zašto i ON nema čizme :lol:
A često gledam da obučemo majice istih boja ili tako... A baš mi je glupo to, ali volim

Meni je to glupo u slucaju kada vidim, npr. majku i cerku, sad majka nakindjurena na stiklicma, suknjica, sljokice na majici pa cerkica isto tako samo umanjeno..to bas ne volim...al posto se ja oblacim malo infantilno, malo sportsko-muskobanjasto onda sto se tice stla mogla da nosim sve stvari mog sina kada bi bile jedno 3xvece kao i stvari mm kada bi bile 2xmanje...e sada je mislim jasnije zasto smo na kraju svo troje slicno obuceni...

Eh da mame i cerke znaju da budu i degutantne kad se obuku... pogotovo kad su devojcice male pa im roze minic sa sljokicama itd... :thumbdown: mislim znaju da preteraju! A decacici znaju bas da izgledaju slatko kad se oblace slicno kao i mama ili tata... :super:

e ja Gabrielu oblačim puno narandžastog i žutog pošto mu jako dobro stoji,ima puno odelca boje slonovače,zeleno,naravno ima i plavog ali ne preferiram...meni na njemu najlepša narandžasta sa belim,baš mu super stoji...volim kad je lepo obučen ali ono da odrazi njegove godine...znači da bude slatko ali dečije...

Ja mislim da to uopste nije slucajno :D:super: Pre neki dan smo drugarica i ja setale bebe i shvatile da su ona i njen sin obuceni u iste boje kao i ja i moj :ok::D

verovatno podsvest radi,ni ne razmišljamo a oblačimo ih slično nama da se vidi da su bebe naše..kao da se ne vidi dovoljno i ovako...mislim da je to potpuno nenamerno,čast izuzecima,nego eto tako mozak i skriveno šalje impulse,,,

eee, moj sin nosi pink, stavise upravo ima jedan bodi na strafte od kojih je najdominantnija ona ciklama boje :D

Nosi sve boje, nema problema. Moj sin se jako lepo oblaci, nije nesto besno obucen, ne kupujem u benetonu i diesel-u i slicno jer mi se ne dopada njihova garderoba i veoma je skupa.

a kad ćeš da postaviš neke nove fotke?
kada kupim foto aparat :(
izgubili smo deo foto aparata (starog) negde u Sirakuzi...

mogu da ga slikam sa web kamericom koja mi je u laptopu, ali to je opasna aktivnost, jer to znaci da ce ispritiskati svasta... a Vista je vrlo osetljiva na takve aktivnosti, pa pocne kompjuter cudno da se ponasa... ima brdo nekih shortcatova sa kombinacijama tastera, a moj sin otkriva najcudnije :lol:

onda se verovatno kaze i bapa??? za ovcije boginje nema vakcine,ako nisi znala,saznaces verovatno kada dete krene u kolektiv. a experimentisanje sa odnosilo na savete lekara da deca smeju da se kupaju,izlaze napolje...zbog tih stvari su se se mom mladem detetu jako uvecale sve limfne zlezde,pa su to nazvali "komplikacijom od boginja".inace,sumnjali su na limfome,mononukleozu...strahota!zato se nemoj zavaravati da sve pise u knjigama i da za sve d.bolesti postoji vakcina,jer smo mi kupovali sve vakcine kojih nije bilo u d.z.

Dakleee:dash:
Ne kaze se ni Srpija, pa je jezik srpski, ne kaze se ni vrapac, pa postoje vrapci, a sve zbog toga sto postoje i glasovne promene.
Za varicele postoji vakcina http://www.roditelj.org/download/Ovcije_boginje.pdf

Back