- Poruka
- 20.599
Meni su naradzasta, zelena i zuta bas lepe univerzalne boje za decu!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I maslinasto zeleno, ostale nijanse zelene nema, ja nešto ne volim... U svakom slučaju, najčlešće je u maslinasto zelenom i narandžastom. Isto kao i mama![]()

Ja ne volim zelenu
Eee daaa jel oblacite vase bebane u skladu sa vama?! npr kad idete negde ili na neki rodjendan?!![]()

Ja se ne trudim nesto previse al na kraju ispadne da smo svi slicno obuceni...![]()

Jednom smo išli na izlet, i imali smo oboje trofrtaljke maslinasto zelene, narandžastre majice i on gumene čizme, a ja duboke patike. Pitao muž zašto i ON nema čizme
A često gledam da obučemo majice istih boja ili tako... A baš mi je glupo to, ali volim
meni je to bas slatkoooo!!!

ponekad već kad krenemo negde shvatim da sam nas slično obukla ali apsolutno ne namerno i isplanirano

ponekad već kad krenemo negde shvatim da sam nas slično obukla ali apsolutno ne namerno i isplanirano
Pre neki dan smo drugarica i ja setale bebe i shvatile da su ona i njen sin obuceni u iste boje kao i ja i moj 
Ja mislim da to uopste nije slucajnoPre neki dan smo drugarica i ja setale bebe i shvatile da su ona i njen sin obuceni u iste boje kao i ja i moj
![]()
a inace je lep ko neka devojcica
kada kupim foto aparata kad ćeš da postaviš neke nove fotke?

Filip uzvraca poljupce i pravi nered po kuci, idemoooo pozdrav za drugara Gabriela.hahaha,slatko malo...cmokić Filipu
onda se verovatno kaze i bapa??? za ovcije boginje nema vakcine,ako nisi znala,saznaces verovatno kada dete krene u kolektiv. a experimentisanje sa odnosilo na savete lekara da deca smeju da se kupaju,izlaze napolje...zbog tih stvari su se se mom mladem detetu jako uvecale sve limfne zlezde,pa su to nazvali "komplikacijom od boginja".inace,sumnjali su na limfome,mononukleozu...strahota!zato se nemoj zavaravati da sve pise u knjigama i da za sve d.bolesti postoji vakcina,jer smo mi kupovali sve vakcine kojih nije bilo u d.z.