rosarium_7
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Dala sam mu sinoc kamilicu, popio je 30 ml i opet nista. Probacu danas sa njom ponovo. A samo prducka i ja kad osjetim da smrdi, poradujem se, ali uzalud. Radili smo i vjezbice sa nogama, ni to nije pomoglo. Ne sjecam se da sam pojela ista sto bi moglo da mu smeta 
Vezano za pricu o jagodama: dobila sam domaci sok od maline, dobar za gvožđe u kome oskudijevam, pa smijem li da se nalivam?
(Dobro je sto niko nema nista protiv lubenica, mislim da bi mi oci ispale za njima, kad ne bi smjela da ih jedem.)
Uh, mame, kad citam sve ove vase postove o hrani, pozelim da dojim Ognjena sljedeće tri godine. Meni je to sve tako komplikovano
Iako sam dosta citala o uvođenju čvrste hrane i svaki vas post ispratim, mislim da cu umrijeti od treme prvi put kad budem kuvala pirinac.

Vezano za pricu o jagodama: dobila sam domaci sok od maline, dobar za gvožđe u kome oskudijevam, pa smijem li da se nalivam?
(Dobro je sto niko nema nista protiv lubenica, mislim da bi mi oci ispale za njima, kad ne bi smjela da ih jedem.)
Uh, mame, kad citam sve ove vase postove o hrani, pozelim da dojim Ognjena sljedeće tri godine. Meni je to sve tako komplikovano

kao sto kuvas sebi ,kuvaces i bebcu