intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
hvala ennna na savetu...na žalost i taj naš pokušaj je propao...na skafanderu ima kapuljaču, i to od veona makog materijala, da mu ne smeta, ipak vrištanje se nastavlja, gura gore, a sinusi mu na otvorenom...najviše me to brine, pošto kao dete ja sam imala isti problem, mrzela sam kape, mučili su se sa mnom, i stalno sam imala upalu sinusa zbog toga..jedini lek je bio taj, što sam odrasla, i shvatila da je kapa ipak ponekad potrebna...ma šta da ti kažem, ovo je na mamu...čak sam i kao starija iza ćoška skidala kapu, i na povratku opet pre ćoška vraćala na glavu, kao da sam ga nosila celo vreme...deca su na sve spremna...a kad ima i ovu prgavu stranu u sebi, jujuj...ima da se namučimo...trenutno svakih pola sata bih mogla da mu čistim slinav nosić, naravno i od toga dođe do histerije, a moram da ga očistim, pa i onda vrišti..ju, pravi svašta trenutno...zbog toga nije ni spavao dobro, agresivan je, ne jede normalno, jer ne može da diše...ma danas se baš mučimo...eto sad je baki u krilu, nešto kao malo zaspao, ali odmah kad bi ga stavila u krevet on bi otvorio oči i počeo da plače...baš je kilav danas...sve se nadam da će ova slinavost brzo proći...pošto ni nema leka jel da, jedino da što češće čistim nos, i da mu dajem tečnosti, što i radim...temperaturu nema hvala bogu...
Šta reći osim da iver ne pada daleko od klade (bez uvrede

Ja imam i kontra primjer, tetka je stalno ušuškavala mog bratanca, pa je brate i ostao nekako slabašnog zdravlja, ono nek se čeliče malo.