Kad pomenu spavanje - on se non-stop otkriva u toku noci. Izludecu. Kad god sam se probudila on je bio otkriven. Imam utisak da ne trpi na sebi ama bas nista. Ja ga lepo pokrijem i on spava pet minuta, onda usledi koprcanje i rucima i nozicama pogotovu, dok sve ne zbaci sa sebe, zatim dubok uzdah olaksanja u snu i produzi da spava.Sta sve nisam pokusavala.Kupila sam mu i vrecu za spavanje a to je tek bi promasaj veka i bacene pare.S obzirom da nju ne moze da zbaci onda se koprca neko vreme i kad vidi da su mu noge "sputane" pocinje da se buni i place u snu. Ja onda otkopcam vrecu i rasirim je pa se tek onda smiri. Da napomenem da mi u kuci nije ono pretoplo. Grejemo se na drva, lozim do kasno u noc ali kad ja legnem obicno posle ponoci normalno i vatra se ugasi i u toku noci zna dobro da zahladni.Neznam sta da radim. Nemogu da dezurim celu noc da bi ga pokrivala, kad god se probudim pokrijem ga, ali bog zna koliko je on pre toga lezao otkriven. Znam da mi na ovo niko nemoze dati pravi savet ali eto htela sam da to ispricam i vidim da li jos neko od vas ima isti problem.
I svi su mi rekli to isto.
)da WHO preporucuje dojenje kao najzdraviju,jedinstvenu i nezamenljivu hranu za bebe do 2godine,a i kasnije ako dete zeli..Stvarno ne kapiram shta je toliko cudno..:-?
ila čajeve za dojilje,pila multivitamine-ali mleko je nestalo.