Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Nerviram se, ja sam već pisala, na prvi znak i inicijativu vaspitačice, vodila sam Luku kod psihologa. Razlikuje se od svojih vršnjaka po svim pitanjima (po vaspitačici) i ne ume da ga savlada.
Psiholog je sa nama obavila jedan veoma dug razgovor, posmatrala je Luku u vrtiću, dala nam par saveta i rekla da je naše dete savršeno normalno. Savete smo usvojili, stvari su se popravile, vaspitačica više nema primedbi ili se navikla.
Hoću reći, po meni je najbolje posavetovati se sa stručnim licem u vezi svih ovih pitanja. Ne može da škodi, a može puno da pomogne.
Psiholog je sa nama obavila jedan veoma dug razgovor, posmatrala je Luku u vrtiću, dala nam par saveta i rekla da je naše dete savršeno normalno. Savete smo usvojili, stvari su se popravile, vaspitačica više nema primedbi ili se navikla.
Hoću reći, po meni je najbolje posavetovati se sa stručnim licem u vezi svih ovih pitanja. Ne može da škodi, a može puno da pomogne.

I bez parabena je.

Ne treba reci koliko se jedem zbog toga, ali u svoj onoj frci nisam stigla ni da odreagujem, nekako smo prepustili doktorima fda urade svoj posao a oni su hteli da otklone svaku sumnju... Molim Boga da sve to ne osteti zdravlje mojoj bebi na duze staze