kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
a jel mogu ja to da stavim u inhalator?

inace ja ovaj problrm resavam fizioloskim i spricem...extra savet od november

inace ja ovaj problrm resavam fizioloskim i spricem...extra savet od november

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mom na silu ukinula dezert kad je imao 10 meseci. Po celu noć je "dezertirao", više nije imao mere.![]()
Irina je sama izbacila ...sad sisa samo dok spavamo kada se probudi,pa nastavi da spava....ali na moju zalost mleka ima sve manje
moramo svako jutro kada sisa,posle toga da joj damo kravlje i popije 200 ml kravljeg....tako da mog ima jako jako malo
sad mi zao bas....nekako mi je rano
mnogo brzo leti vreme ako mene pitate![]()
da vas pitam
Irini je prvi zub izasao 4 februara a drugi 7 februara
od tada je muce i dalje zubi...jedno nedelju dana je bio pakao....mislili smo samo sto nije...kad cvrc...ona se smirila a zuba nigde...
i s vremena na vreme(svaki dan po malo,nekad slabije nekad jace) je muce al nista se ne desava...cak mi se cini vecnedelju dana da joj je malo naduveno i crvenkasto gore gde su kecevi ali nista se ne desava...i ne da mi da vidim...al pod prstima se nista ne oseca jos...
jel to tako ok da toliko dugo nema zubica...mislila sam da kad krenu to je to...da samo prvi znaju da zabusavaju
Kad ste odvikle bebu od dude, cucle, varalice kako god?I na koji način, da li prosto da mu ne dajem kad odlučim ili treba postepeno, tipa samo noću da mu dajem pa onda i to ukidati?![]()
napunila je 8, 6og aprila
sisa samo jednom dnevno,eventualno 2 puta, zavisi kada se probudi nocu....
uglavnom vidim kako se muci,vuce i vuce dzabe i onda krene da se nervira....pa smo poceli da joj dajemo kravlje posle toga
to traje vec nekih 5 dana
Ma nije ona više tako mala, pretpostavljam da si želela da je dojiš do godinu dana, ali ako priroda kaže da je to to nemoj da se nerviraš. Bar joj je bezbolan taj prestanak sisanja. Vidiš kako je dobra, prihvatila je kravlje mleko.![]()
ahahahaha duuuuuusa..nama cucla stoji u kreveticu i koristi je samo kad se uspavljuje..
..nocu kad se (retko) probudi, sam pipa i nadje je i strpa u usta i zaspi opet..
..ja im nisam uzimala sve dok su je hteli, negde oko drugog rodjendana su sami batalili..
Ima tu i dobra strana, eto, bar hoće kravlje mleko. NG neće nikakvo, pa ni kravlje mleko a sisa ujutru po 2 minuta i uveče isto tako: Ja sam gotovo ubeđena da ona ne posisa više od par kašikica mleka ukupno jer, čini mi se da mleka i nemam više.![]()