Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
nikakvo,to je samo navika,meni je bzvz,ali naravno svaka majka radi po svom,ko sam ja da osuđujem...ali ja mislim da jednostavno ne daje deci da se odvoje,da se osamostale...dete sa 4 godine već odavno nije beba,i trebalo bi da se ponaša u skladu sa tim...ne kažem da to mleko ne može da bude kvalitetno,ako je 3 puta zaredom zatrudnela znači bez prestanka se luče ti hormoni koji pospešuju mleko,ali što dete od 4 godine dojiti?šta je u tome dobro?
to dete bi već trebalo samostalno da odradi neke stvari,a ne da sedi na maminoj suknji i traži sise...em dete od 4 godine neće napuniti stomak sa sisanjem,treba da jede normalno voće,povrće,meso,da se zdravo hrani,unosi vitamine,a ta sika je onda samo navika,uteha...hm...
stvarno
to dete bi već trebalo samostalno da odradi neke stvari,a ne da sedi na maminoj suknji i traži sise...em dete od 4 godine neće napuniti stomak sa sisanjem,treba da jede normalno voće,povrće,meso,da se zdravo hrani,unosi vitamine,a ta sika je onda samo navika,uteha...hm...
stvarno

...ne ti bukvalno..
evo moja smizla vec od 4og meseca legne u najkasnije 21h i tad popije zadnje mleko i onda se probudi izmedju 6h ili 9h i onda opet jede
da je prosto sve u genima, u nasoj deci, to je njihov bioritam i mi samo mozemo da ga slusamo i da im pomazemo da prebrode sve sto lakse... 
.
Dobar je bris nosica, znaci virus je neki...Samo vadimo slinice po ceo dan