Kad otkriješ, javi i meni

ako do tada ne uspem...
Eh, izgleda da nas sve isti problem muci.Svaka cast izuzetcima, a ja imam jednu drugaricu kojoj se sin nije budio da jede nocu od kad je dosla iz porodilista. Srecnica

!
Moja beba ima sest meseci i budi se skoro na svaka 3 sata. Mislim da je to preterano i mislim da je samo navika u pitanju, jer ona toliko jede i pije, da je ne moguce da je gladna. Isto tako je uhvatila naviku da me zeza po cetiri sata kada je uspavljujem, jednostavno se bori da ne zaspi, pa sam okrenula drugi list i uspelo je posle 2 dana. E sad, sto se tice nocnih podoja, ili hranjenja, malo je zeznuto, jer taj plac tesko ko moze da izdrzi, jos ako zivite u zajednici, kao ja, jos teze, jer mi je glupo da probudim sve po kuci, ako joj ne dam da jede, a i muz radi, pa mi ga je zao. Ali evo, posto se selim za mesec dana, isplanirala sam taktiku i mislim da ce upaliti, samo moram da se naoruzam zivcima i strpljenjem. Jednostavno joj necu davati da jede, kad se probudi, precicu u drugu sobu sa njom, i na rukama je uspavljivati sve dok ne zaspi, a zaspace kat tad. Tako par dana, i mislim da se nece vise buditi. Tako je bilo i za uspavljivanje, nosala sam je, pevala, ljuljala, ma nece. Ostavila sam je jedno vece, plakala je sat vremena ulazila sam samo da joj dam cuclu na svakih 5-10 min,tesko je, i dusa me bolela, ali na kraju je zaspala. Sutradan je plakala samo 15 min, treci dan bez plakanja, samo je zaspala. Tako da, istina je to da su bebe robovi navika! Pozdrav za sve mame!