november child
Elita
- Poruka
- 18.222
po pravilu, beba treba da pojede mesa dnevno onoliko koliki joj je dlan (bez prstiju).![]()
..ovako su i nama rekli..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po pravilu, beba treba da pojede mesa dnevno onoliko koliki joj je dlan (bez prstiju).![]()
ja sam jedna strashljiva majka, al` nikad se nisam opterecivala tim - dal` ce da zzvace il` nece da zzvace...?
gde ste vi videli choveka koji jede sve pasirano?
kad bude hteo, zzvakace.
kad nije gladan, nece pojesti ni najispasiranije.
kad je gladan, zzvakace u komadu.
to je neka moja logika.
ja sam jedna strashljiva majka, al` nikad se nisam opterecivala tim - dal` ce da zzvace il` nece da zzvace...?
gde ste vi videli choveka koji jede sve pasirano?
kad bude hteo, zzvakace.
kad nije gladan, nece pojesti ni najispasiranije.
kad je gladan, zzvakace u komadu.
to je neka moja logika.
Isto mi prica letos jedna zena na plazi, ima cerku od 18 meseci i cesto joj miksira, kaze mene kritikuje muz a ja mu odgovorim jel znas ti nekog odraslog da ne zvace?!
Draga moja, onako, nije lose.
Nocas je otisao na spavanje sa 37.5 i nisam mu nista davala i tako prodje i ova noc, malo se vrteo ali bitnih skokova t nije bilo.
Mene boli grlo i glava, cekam da prodje. Tuga me uhvati kad osetim da sam nikakva i kilava a njemu bude bolje i onda bi da se igra samnom a ja kao krpa...
i mi smo komplet zarivali... sve se desilo u 12 sati... uveche je krenuo da slini, vidim ja zelene sline, ujutru ustao raspolozzen - sline do pupka, tokom popodnevnog spavanja, temp skochila na 39 i op! eto nama antibiotika na vratima....
ja slomljena, nisam spavala, doshla do treceg kruga razgovora za neki posao, mislila sve gotovo, kad iskochi neki momak, kao konkurencija i sad sam i tu potpuno razocharana - koga ce pre zaposliti, slobodnog momka ili majku sa bebom?
i mi smo komplet zarivali... sve se desilo u 12 sati... uveche je krenuo da slini, vidim ja zelene sline, ujutru ustao raspolozzen - sline do pupka, tokom popodnevnog spavanja, temp skochila na 39 i op! eto nama antibiotika na vratima....
ja slomljena, nisam spavala, doshla do treceg kruga razgovora za neki posao, mislila sve gotovo, kad iskochi neki momak, kao konkurencija i sad sam i tu potpuno razocharana - koga ce pre zaposliti, slobodnog momka ili majku sa bebom?[/QUOTE]
Joj, kako mi je ovo poznato! Za sad na pimeru moje dugarice vecito...
Ozdravite brzo, a ti glavu gore...Nece uvek iskakati ti slobodni momci...![]()
temperatura mu je drugi dan non stop oko 38... znachi, 37sa8,9,7... i sve tako... samo nocas je malo shiknula... bila skoro 39, al` tad sam stavila chepic i odmah mu je spala.A sta pije? Jel kaslje?
Mi i danas temperaturu ali i dalje do 38 cisto da se nerviram da nije sve ok. Kaze dr da se ne uzbudjujem, da je virus i da cekam jos dan dva pa ako ne prodje da ga pregleda opet. Sto volem to cekanjeeee...
ja slomljena, nisam spavala, doshla do treceg kruga razgovora za neki posao, mislila sve gotovo, kad iskochi neki momak, kao konkurencija i sad sam i tu potpuno razocharana - koga ce pre zaposliti, slobodnog momka ili majku sa bebom?[/QUOTE]
Joj, kako mi je ovo poznato! Za sad na pimeru moje dugarice vecito...
Ozdravite brzo, a ti glavu gore...Nece uvek iskakati ti slobodni momci...![]()
nije do iskakanja momaka.
ovde ne iskachu radna mesta.![]()