kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
znam ja
mog muza
sto taj voli da zguta hranu...kaze moja svekrva da je ona kriva, sve je bilo mleveno do 2-ge godine
opet svekrva zakuvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam ja
mog muza
sto taj voli da zguta hranu...kaze moja svekrva da je ona kriva, sve je bilo mleveno do 2-ge godine
temperatura mu je drugi dan non stop oko 38... znachi, 37sa8,9,7... i sve tako... samo nocas je malo shiknula... bila skoro 39, al` tad sam stavila chepic i odmah mu je spala.
dr mu je dala galadroks. ne znam shta je to, prvi put sam chula za to, pije se na 12 sati, lepo podnosi, nema proliv.
danas je bio samo malo tunjaviji nego inache, al` je dobre volje...
kashlje chisto koliko mu se sliva, pa ne proguta.
stavim mu operil kapi, pre spavanja i pre flashice sa mleko, a inache je jutros sve povratio shto je doruchkovao... samo mu se zgadilo.
dala nam je i neke kapi za ochi da stavljamo u nos - gentokulin - antibiotske, da deluju lokalno.
deluje mi da ide na bolje, dodushe, jako polako.sline su mu jako guste, bele i zelene. ali cure skoro providne bele, vodene. samo kad kine izadju te guste. imam utisak da mu je zapushen svaki kanal u glavi.
mene grlo toliko boli da mi ushi otpadaju, pa sam krenula da pijem sinacilin.
mislim da ima velike veze. mislim da je to neshto kao "lizali smo svi istu igrachku"... ovo je chista bakterijska infekcija, kad ovo otkachimo, sledeci je konjuktivitis.Drzte se!
Ta tvoja dr prepisuje bre neku terapiju za koju ja nikad cula. I te antibiotske kapi u nos i za taj lek nikad nisam cula...napredna neka, al nema veze bitno da mu je od toga bolje.
Ljubac i ozdravite oboje sto pre!
p.s. sta mislis jel ima to veze sa vrticem?
Galadrox je pila beba moje kume za urinarnu inf., bilo osetljivo po antibiogramu...Rekla joj je dr da je to valjda zamena za Cedex koji je bolji, ali nije registrovan ili tako nesto...Brzo se izlecila beba.
Imam jedno glupo pitanje...Vidim da se provlaci stalno..pasirano, blendirano...
Ja blender jos ukljucila nisam i nemam nameru, koristim elektricni secko i valjda to pasira ili ja koristim pogresnu terminologiju? Pa, pasirano je valjda isto kasa potpuna...
Kad ispasiram povrce u tome dobijem homogenu kasu koju bebac guta bez problema...
Ne razumem kako je vama pasirano drugi korak i kao to su komadi?
Inace, meni su moji, kad sam bila beba, sve pasirali dugoi kad sam odrasla sve sam gnjecila u tanjiru, nisam volela komade...Dok se nisam opametila, ali negde posle puberteta
E blago vama sto vam deca pitaju za jos....moje mladje ne jede vec 2 meseca...koju vockicu,jogurtic i to je to za ceo dan....
Evo nisi mene pitala ali reci cu ti sto ja znam...bitno je da kasalj postane zreo jer se tada odvajaju sline i iako oni ne znaju da ispljunu progutaju pa ide na guzu...tako da u svakom slucaju izbacuju. Nekada zna da se desi i da stomacic zaboli jer progutane slinice ometaju varenje.
Jel bolje bebac?
Imam jedno glupo pitanje...Vidim da se provlaci stalno..pasirano, blendirano...
Ja blender jos ukljucila nisam i nemam nameru, koristim elektricni secko i valjda to pasira ili ja koristim pogresnu terminologiju?Pa, pasirano je valjda isto kasa potpuna...
Kad ispasiram povrce u tome dobijem homogenu kasu koju bebac guta bez problema...
Ne razumem kako je vama pasirano drugi korak i kao to su komadi?
Inace, meni su moji, kad sam bila beba, sve pasirali dugoi kad sam odrasla sve sam gnjecila u tanjiru, nisam volela komade...Dok se nisam opametila, ali negde posle puberteta![]()
Jel neka od vas imala iskustva sa Pseudomones bakterijom? Imam krajnje ozbiljan problem,pa me zanima jel ima neko iskustva? Mojoj dvomesecnoj bebi su je izolovali u uhu.Premda sumnjam u validnost nalaza,ponovila sam ga,bice gotov sutra...A za bakteriju sam procitala sve najgore =NEIZLECIVA SMRTONOSNA=,pa jako brinem
Hm, mi imamo drugi problem, moja smizla hoce SAMO sokove da pije, za vodu ni da cujeMoja beba nece sokic nikako,pedijatar je rekao obavezno,davala sam mu jabuku i narandzu,cim oseti ispljune i zeza se sa cuclom,vodu pije al sok nikako..od cega ste vi davali vasoj bebi?Od cega sve smem?I da kako ste davali,razblazeno sa koliko vode?Meni su rekli pola pola...