Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
pa ja se ne secam tacno za zelenu salatu...ona ju je u nekom momentu otela sa stola, iz nase cinije i krenula u grickanje listica...mislim da je imala oko 9 meseci
Kako je ovo slatko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja se ne secam tacno za zelenu salatu...ona ju je u nekom momentu otela sa stola, iz nase cinije i krenula u grickanje listica...mislim da je imala oko 9 meseci
..porodila sam se u frontu, kao i ti..a izgleda su mi zapale one druge, koje si ti samo vidjala..![]()
Drage mame, moram ovo da vas pitam...
Da li je moguca alergija na "nervnoj bazi" kod dece od 4 god?![]()
![]()
Hvala unapred...![]()
![]()
Hvala unapred...![]()
![]()
Hvala unapred...![]()
Hvala puno na podrsci...
Kod nje ovo traje nekoliko nedelja, stvara se crvenilo koje odmah nestaje, i uopste je ne svrbi...
Nadam se da ce proci...
moj sestric je imao ekcem na nervnoj bazi - njegova zzelja za savrshenstvom ga je izjedala i tako se ispoljavala, tachno se pojavljivao oko 1og septembra i nestajao sa raspustima.Hvala puno na podrsci...
Kod nje ovo traje nekoliko nedelja, stvara se crvenilo koje odmah nestaje, i uopste je ne svrbi...
Nadam se da ce proci...
![]()
Hvala unapred...![]()
Dobro jutro mamice.
vidim da neki imaju problema sa spavanjem u dzaku.Moj mali voli dzak ali posto do zadnjeg momenta pre leganja trckara da nebi non stop padao ja sam mu kupila jedno delnu pidzamu sa dugim rukavima i stepicma za nogice od plisa koji je relativno debeo pa fino zamenjuje dzak .Malo sam se namucila da nadjem velicinu al nasli smo u Merkatoru 86 koji bih rekla da je vise 90 broj , oko 700 din.![]()
jogurt,kiselo mleko,mladi sir davala već od 6 meseci,i pavlaku..i dan danas sve ovo obožavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ja kupila danas takvu u Merkatoru u NS, i jos sva srecna sto je samo zelena koja se meni dopada 551 din, a deklaraciju pogledala tek kuci: 80% pamuk 20% poliesterSad sam skroz razocarana, ja sam dosad bas gledala da sve budu prirodni materijali sto mu oblacim pa nesto razmisljam da li da mu je uopste oblacim
Dokle ste vi oblacile decu u 100% pamuk?
![]()
Hvala unapred...![]()