Super je ta prica sa svedskim stolom, i ja cam je cula i tesim se njom, samo je nezgodno sto ja ne mogu da spremim 20 jela svaki dan da bi mu ponudila da bira, a kad se izbor suzi na dva - tri jela onda mozda lakse moze da se pogresi... ili je totalno promasivanje na temu sta detetu ponuditi samo moja specijalnost - ja se danima polomih: kuvam, pechem seckam, blendam, muckam... a on samo pogleda i okrene ledja - fuj, necu... i kad sam vec skoro skroz odustala i htela da ga vratim na iskljucivo dojenje, nesto se setim da jabuku bas nikad nije odbio - izblendam jabuku - dete jede i smeshi se. Bas ga briga za raznovrsnost - evo vec dva dana jede jabuku (a pre toga je vec toliko cesto jeo da sam pametna ja zakljucila da mora da mu je dosadila pa je par dana nisam ni nudila).I sad se ja se pitam se pitam, pitam: Dokle ja sad da mu spremam samo jabuku??? Ili da uvek spremim nesto + jabuku, pa kad odbije to nesto ja izvadim jabuku ko dzokera? Ili da mu na kvarno pomesam jabuku sa jos necim i nadam se da ce hteti? Ili da cekam da pocne da odbija jabuku pa onda da mu ponudim nesto drugo? I jel samo ja od svih majki na svetu imam ovoliko glupih pitanja????