kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
ja sam probala sa dzakom..nema spavanja uopste
..i ja sam u kuci pa mi je frka da se ne prehladi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mila zbunjuje me tvoja tabela..zar sme adaptirano mleko da se daje tako blizu?Koliko vidim ti si mu davala na sat ipo -dva...meni su rekli da najmanje treba da prodju 3h od posledenjeg obroka ili cak 4,jer nije kao majcino mleko,ovo adapt je teze za varenje;za njihov mali zeludac..
inace moj mali je prva dva meseca pio na 3h posle na 4 i lepo se on narucka popije koliko mu je dovoljno i za 4h smo mirni..
Matteo dnevno popije 630ml mleka(720ml dodje jer je gusto mleko) inace je pedijatar rekao cak mogu da mu ukinem taj obrok u 16h umesto toga mogu da mu dam jogurt;i da je njima sad potrebno 500ml mleka na dan,to im je dovoljno jer naravno iz drugih namirnica uzimaju ono sto im je potrebno da napreduju...ipak postaju veliki nisu vise male bebice.pa da zive samo na mleku ..
INasa tabela je ovakva:
U 7:30h mleko 210(to ispadne 240)
11;30h povrce i meso(20-30gr)sve ukupno 200gr i Dva jogurta od po 60gr ili jedan veci od 100gr
16h voce ili kompot 130gr i mleko 210(240ml)
20;30h mleko sa cerealima od povrca 210ml(240)
Izmedju voda,kamilica,sokice nevoli..
Kaki tri puta na dan i super mu je stolica....
Angi,
Pitala si za jogurte kako beba sme da jede ,neznam kod nas al ovde mu ja dajem od adaptiranog mleka je napravljen bas za male bebe..od 6meseci se daje!
мој, тј. анин, је танак и дугачак (то бака шила, и ани баш одговара)... у том од фротира њој би било врућина, па би била нервозна и не би могла да спава, овако јој је таман![]()
ja mislila na frotir one tanke materijale...znaci mislimnisam vidjala tanje da imaju da se kupe ...mislim da ne moze biti vruce u tome...
Suzo sta ti podrazumevas pod frotirom...ja stalno mislim da je laksi materijal![]()