elleonora
Ističe se
- Poruka
- 2.419
Ma vole se one,bar ova starija,za ovu malu jos ne znam nije nista rekla osim ge,ali se plasim da joj od te silne ljubavi ne iscupa nogicu ili rukicu,a kad beca place ona se solidarise,pa imam stereo.Ja se danas raspisala....to je zato sto je cera kod bake i deke.
Ja nisam za te hranilice,zauzimaju puno mesta,ali smo imali malu nosiljku sa nekoliko polozaja,ona je posluzila u prvih par meseci hranjenja,a posle je bila jurnjava po kuci,to i danas traje,te lepe manire za stolom jos nismo stekli,jer nema toga sto bi nju zadrzalo na jednom mestu,a meni je samo jedan cilj-da ona nesto pojede.
Htela sam da pitam mamice,da li se mesate u deciju igru,da li im birate drugare,ima li dece na igralistima koje najradije izbegavate?![]()
Ima dece od koje moje dete micem,uglavnom su to nasilna deca(mislim na malo vecu decu od 6 god pa na dalje)....ne mogu mirno da sedim i gledam da ga udaraju ili zezaju

Skoro sam negde zapretila jednom detetu od 9 godina da ako jos jednom uzme papucu mome i njegove ce leteti pravac u kontejner....i to sve pred majkom koja nije ni reagovala dok je mali neumorno bacao izgubljenu papucu mome sinu