Nema drugog lekara,ona je jedina u razvojnom.To razvojno je savetovaliste za decu sa problemom,ja stvarno ne znam zasto su meni uopste i rekli da dete vodim tamo,kad je moje dete potpuno zdravo.Nas su tamo pozvali tek kad je mom detetu zarasla kljucna kost,pa reko ajd idem da vidimo dal je dobro zarasla.Tamo se vode deca na vezbe,a Aci ne trebaju vezbe niti mu ih oni(doktorka i jedna sestra) rade,a stalno mu zakazuju kontrole za mesec dana.Oni njemu tamo nista ne rade,zena ga ni ne pregleda,samo ga pogleda i cokce,jao kako se izvija,jao kako je bled,jao vidi opiustotonus,jao pa vase dete je promuklo,a ja joj kazem "nije promukao,dete ima takav glas,prosli mesec je bio prehladjen i promukao,medjutim pio je lekic i to je proslo,sada ponovo ima normalan glas",a ona ce meni "jeste promukao je" i uzme i napise mu dojagnozu "promuklost od rodjenja" i kaze "ajde vi na laringoskopiju".Boze sacuvaj laringoskopiju maloj bebi,a zbog cega!Nisam ga odvela na laringoskopiju,nisam luda i ne pada mi na pamet ni na uz glave da ga vodim,niti vise u razvojno.