kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
a cime da izvlacim?imam onu pumpicu al mene strah a i nema previse sekreta tacnije to je vodica dal treba da izvlacim tom pumpicom ili???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a cime da izvlacim?imam onu pumpicu al mene strah a i nema previse sekreta tacnije to je vodica dal treba da izvlacim tom pumpicom ili???
Poenta cestog izvlacenja vodenih slina i jeste da ne prerastu u guste tj. u bakterijsku infekciju, jer je klasicno cirenje nosica, tj. vodeni sekret- virusna pehlada.

To sam i napisala...samo si ti lepse objasnila. Kad sam napisala gusci i mislila sam na taj zutozeleni![]()
...ja sam mislila da se zgusne on, ali je i dalje "rastegljiv" da tako kazem i zzutom.pa mi se onda ne razumemo od pocetka...ja sam mislila da se zgusne on, ali je i dalje "rastegljiv" da tako kazem
...ali se vidi razlika...samo, nikad nije kao kod nas odraslih...a bakterije idu sa zelenom bojom
imam pitanjce posto dojim vec11 meseci da li sad mogu da uzmem nesto drugo protiv glavobolje osim paracetamola, to mi ne pomaze uopste a glavobolje su strasne? brufen?
mozzesh brufen, mozzesh panadol (on ima mali postotak kofeina, ali ja sam ga bila zbog zubobolje i kad je beba imala manje od tri meseca, a ja sam dojila....)...imam pitanjce posto dojim vec11 meseci da li sad mogu da uzmem nesto drugo protiv glavobolje osim paracetamola, to mi ne pomaze uopste a glavobolje su strasne? brufen?

Keka, nemoj da peresh bradavice chesto sapunom, posle sisanja ih pusti da se sushe prirodno - ja sam prve dve-tri nedelje skoro stalno imala toples bar u kuci, ali to sushenje na vazduhu mnogo pomazze, meni vishe nego lanolin. A podlivi se prave kad beba ne uhvati dobro siku, mora dosta sike da joj bude u ustima, ne samo vrh bradavice. I pre nego shto joj dash da sisa, izmasiraj malo siku, i pochni rukom da cedish, da krene mleko da beba lakshe sisa, ona ti podlive i ragade pravi kad se muchi i grize poshto ne uspeva da pokrene mleko kako treba.
...za zdrave bradavice i dobro dojenje najbitnije je da beba dobro uhvati siku...nije dovoljno da uzme samo bradavicu, bas tako se prave ragade...mora da uhvati i sto vise oko bradavice i tad je sve bezbolno.

Hvala,kuvala sam mu danas sa teletinom i krompirom i fino je ruckao...a paradajz on meni jos ne jede...pa sta znam sa paradajizom ide lepoi pavlaka recimo maslinovo ulje ili parmezan...ispeci ga u rerni najukusniji je tako...pa onda lepo pomesas ili tikvice i paradajiz mozes i meso da dodas kao kad pravis musaku sa patlidzanom znaci iste sastojke ubacis samo sto njemu u blender i to je to...