maja_r
Ističe se
- Poruka
- 2.695
I moj pije Vitalino ali su nam rekli da je najbolji onaj 5+.Njega ima i u varijanti vocnog jogurta a za vecu deci i cokoladno mleko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da cuknem o drvo, mi smo samo jednom imali temperaturu...i nisam joj davala nista, kad je pocela da prelazi 38 brckala sam je u mlakoj vodi ... i onda je pala i vise nije rasla ...a da jeste, verovatno bih joj dala Febricet
i sad se setih uputstva patronazne sestre - skinite detetu temp pre nego sto dodjete u DZ kod doktora![]()
i sad se setih uputstva patronazne sestre - skinite detetu temp pre nego sto dodjete u DZ kod doktora![]()
Ne razumem sto ti je ovo rekla..jel dala neko objasnjenje..
Sad smo bili kod dr i kaže da je ovako sve ok, grlo blago crveno, ništa dramatično. Pošto ne zna odakle temperatura da obratimo pažnju na uši ili urinarnu infekciju. Ja ne bih rekla ni da je jedno ni drugo. Rekao je da joj damo paracetamol. Kad smo došli kući imala je 39C temperaturu. Pokušala sam da joj dam Febricet (jel to totalno isto kao i Paracetamol) ali ga sve ispljuje. Pokušala sam i špricem i kašičicom i na kraju stavila u sok ali ona ništa neće ni da pije ni da jede. Uopšte ne znam odakle joj temperatura?
..verovatno da manje plache i ne smara njegovo velichanstvo..
..nikada necu zaboraviti kako nas je pedijatar u DZ "zamolila" da izadjemo napolje
iz ordinacije, poshto nasha beba toliko plache da ce je zaboleti glava..
..sa sve gadljivom facom i prsticima preko uha..
..pa neka tata udje sam da mu kaze za terapiju..
..ovo je iz one priche o upali uha, ako se neko seca..koje nije bilo...![]()
Uzmi ti draga moja urin detetu i nosi u lab..Nema tu ja mislim da nije ovo ili ono, Urinarnu infekciju kako bi mogla da prepoznas..osim da nosis pishorak u lab..nemoj da se pravis doktor![]()
Nego bas me cudi sto te odmah ne posla u lab..breee..kada su tako mali odmah sve analize..Znaci svaki dan sve me vise nerviraju ovi nasi pedijatri..
![]()
da.Tamara ako dete nece sirup stavi joj cepice eferalgana.
da li je neko cuo da je pentaxim zabranjen u francuskoj ili je to samo neko odvalio..to mi rece drugarica malopre..???
da li je neko cuo da je pentaxim zabranjen u francuskoj ili je to samo neko odvalio..to mi rece drugarica malopre..???
Пентрексил се више не преписује на запду незнам тачну у којим земљама ,то знам још када ми је син имао 1. сада има 10.година ,наш педијатар нам је то испричао и верујем му он углавном даје Аугментин и Хемомицин