Evo nas upravo se vratili od pedijatra a i danas nam je tacno 9 meseci,teska je 9350(i osetim ih stvarno) a visoka 75 cm.
Covek se iznenadio sto ima vec 8 zubi,i ja mu kazem da i dalje stavlja ruke u usta ,kaze ako joj izadju i kutnjaci onda je fenomen
mašala elleonora,sada me više ne čudi zašto Tea ima te preslatke obraščiće,predivno...svaka čast za nju i njen napredak,samo neka tako lepo napreduje i dalje i da ručka lepo...sada je prešišala Gabriela što se kilaže tiče,a bogami nije daleko ni sa visinom....lepotica preslatka...
Eto kaze pocni sa zumancetom,i sve ostalo polako da joj uvodim.
I za mleko mi kaze da predjem na kravlje,ja ga pitam da li je to OK buduci da je kravlje siromasno zeljezom i vitaminima naspram formule.On tvrdi da dovoljno unose zeljeza sa raznovrsnom hranom i da je formula za "stariju" decu je i sama siromasnija zelezom u odnosu na formule za prve mesece.
Ne znam ni ja sta sada da radim.
znaš šta,jeste da ni ova formula za naprednu decu već nije od istih sastojaka kao ono prvo mleko,ali ja ipak mislim da je njima potrebno barem do 18 meseci zbog tih vitamina...ja mom i dalje dajem adaptirano mleko pred spavanje uveče,a u toku dana i u zoru pije kravlje mleko...i svi zadovoljni...hehehe...
Uglavnom vristala je na pregledu

ljudi u cekaonici me pitali sta joj je radio