Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Hm...sreća ili šteta što nema ovde nekog ko je drugačije veroispovesti...tad nastaje klanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde se, recimo,AKHENATON:Тако ти је код Македонаца. Код нас кад ти неко каже њекња, значи мало морген...
Šakal:Hm...sreća ili šteta što nema ovde nekog ko je drugačije veroispovesti...tad nastaje klanje...

Šakal:Hm...sreća ili šteta što nema ovde nekog ko je drugačije veroispovesti...tad nastaje klanje...
DruidIzRethome:oterashe abdurahmana...
a on ti je pa tek bio budaletina...

njega sam zaboravio...Šakal:Hm...crow...stara garda znači???Heheee...se sećaš MaranAte...?Abdi je bio legenda svoje vrste....![]()
Bi2:Ajmo,....Vrana je na ignor, Wilk u KANUu, Pirke na kalendaru, Boginja valjda u vežbaonici.. a, Šakal je nadam se negde bilizu bifea?... Molim za malo sabranih dela. El, može ?

Šakal:Hm...misliš na Aljonu...hahahaaa...stvarno Ruskinja...
Maran...podseća me risto na njega...bivši ateista i u godinama...
Bilo je likova samo takvih...
Koji nikovi su u pitanju?Mislim čudaci...ybt. možda sam i ja jedan od njih...![]()

AKHENATON:Faraon popunjava postove na kalendaru, tako da morate sami da se sluzite...jos se niko nije javio na oglas za sankera....

a ne nikoviŠakal:Hm...misliš na Aljonu...hahahaaa...stvarno Ruskinja...
Maran...podseća me risto na njega...bivši ateista i u godinama...
Bilo je likova samo takvih...
Koji nikovi su u pitanju?Mislim čudaci...ybt. možda sam i ja jedan od njih...![]()
Šakal:Hm...bio ti je imenjak...taj je tvrdio da je Banja Luka centar sveta...uh...kakva je to tema bila...![]()
AKHENATON:Lele, s kim me pomešaše :shock:

Па, нисам се уплашио и повукао. Отишао сам на спавање раније. Ипак сам ја у лепим годинама. А колико сам видео ове две стране, „они“ уђоше у неку своју интимну идиличну причу из које је, после поноћи, тј. после последње поруке, ко зна шта произашло.Wilkołak:Na kraju, sto mi je jos krivlje i lj_950 ce da na'ebe samo zato sto se usprotivio nekim stavovima ovde.