Satanizam tokom istorije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AKHENATON:
Тако ти је код Македонаца. Код нас кад ти неко каже њекња, значи мало морген...
ovde se, recimo,
kad dvoje matorih sa suve planine prichaju
i kazu

"videl sam ti sina, pozdravil te"
a ovaj ga pita "kad"
za "pre neki dan" odgovaraju sa "neknja"

a za pre mesec i vishe je "proletos"

a u srbiji se kaze

"malo sutra" i ima isto znachenje kao "oche... al neknja"
kao "prosto ko pasulj" i "peace of cake"(parche torte)

bar sam ja tako skapiro neke starce kad sam se pentrao po Rakoshu pre koju godinu...

Šakal:
Hm...crow...stara garda znači???Heheee...se sećaš MaranAte...?Abdi je bio legenda svoje vrste....:lol:
njega sam zaboravio...
a mozda nisam bio tad

a jel znate da sam se ja uchlanio zbog Religije

trazio neke podatke o nekim likovima shto se cunjaju ovuda... ;)
bio nedelju dana

neka ruskinja se nalupa neke gluposti... ubuni me skroz

i onda zatvorishe forum

a ja i dalje nemam pojma ko su bili ti chudaci shto se smucaju po okolini...

mada ih nisam skoro registrovao.

Hm...misliš na Aljonu...hahahaaa...stvarno Ruskinja...
Maran...podseća me risto na njega...bivši ateista i u godinama...
Bilo je likova samo takvih...
Koji nikovi su u pitanju?Mislim čudaci...ybt. možda sam i ja jedan od njih...:lol:

Wilkołak:
Na kraju, sto mi je jos krivlje i lj_950 ce da na'ebe samo zato sto se usprotivio nekim stavovima ovde.
Па, нисам се уплашио и повукао. Отишао сам на спавање раније. Ипак сам ја у лепим годинама. А колико сам видео ове две стране, „они“ уђоше у неку своју интимну идиличну причу из које је, после поноћи, тј. после последње поруке, ко зна шта произашло.
И, опет, по ко зна који пут: ова тема носи наслов Сатанизам током историје. Укључио сам се на самом почетку. Ако је провокација, онда једино могу да схватим да је то због постављања теме „Атеизам“, мада бих ја рекао да је то само адекватан одговор на постављање овакве теме баш на празник (не за некога, већ за велику већину оних који се сматрају припадницима народа који живи у овој држави).
Дакле, то би била провокација на провокацију, ако ћемо ту реч – провокацију – баш да устоличимо као неки историјски ресурс на овом подфоруму.
Е, сад, ако „учитељица Историја“ каже да у хришћанству, тј. православљу, поменуте историјске личности и хришћански светитељи имају такве мане и грехове, хајдете, господо, у једну акцију, па им одузмите светост, избришите их из календара СПЦ, из месецослова српских, руских, бугарских, румунских...
Метните их на тамонеки ваш стуб срама да поново окају своје неопростиве грехе, па нека после васељенски црквени великодостојници виде шта ће са њима.

А, у шта или у кога верујете ви атеисти? Шта је то ваше: религија, неко филозофско учење... Дефинишите се, молим вас, да ми, грешни верници, не скитамо по вашим мозголомним високумним мислима. То не може да буде, као што један рече, његово лично мишљење. Однос према свету, према настанку васељене, човека, према историјском развоју односа међу људима... не може да буде нечије лично мишљење. То мора да буде догмама одређено, ма како вам та реч (догма) гадно звучала.

Па и за сатанизам – опет понављам да бежите од те речи, а не знам зашто – тврде да је, Боже ме прости, религија.

А, ево, господо моја драга, још једном оно што сам једном „магијом copy/paste“ стављао у један пост, па сам обрисао, сматрајући га недостојним садржајем за ове странице.
Да ли се неко, по нивоу и садржају својих постова препознаје у неким од догми ове, не дао Бог, религије.

Satanistički proglas
Pljujem na to! Pi’am na to!

Živjela Magija koja jedina razumije Dušu Zemlje!
Živio njezin aktivni dio, Satanizam koji je revolucija, koji je razarač inertnih vjera i dosadašnjih "civilizacijskih vrijednosti", vrijednosti koje u stvarnosti znače smrt Zemlji.

Pi’am
na današnju nauku, politiku, kulturu, umjetnost, na sve njihovo prošlo, sadašnje i buduće.
Ljudi su u prosjeku glupa, autistična, umišljena, pohlepna i razbojnička horda što destruktivno "tabana" planetom ganjajući lažne slike o sebi samima. Njihovo važno "ja"! Bilo bi smiješno da se zapravo ne radi o tragediji.

Pi’am na ljudske skakavce,
što su se silno namnožili po raznim fetišističko-religioznim vukojebinama, iz kojih se u sve masivnijim oblacima prelijevaju na živa područja zemlje pretvarajući ih u pustinje.

Pi’am na svakoga
koji mirno promatra ranjavanje i uništavanje Zemlje i kasapljenje njenih raznolikih stanovnika.

Ко мене шта пита, и ко је мени шта наменио? Нов сам? Касно сам се укључио?
Изволите, господо!
Стојим на црти!

Šakal ми је, после горепоменутог поста послао поруку: „ти му дођеш као глас разума“.
Нека ми објасни ту, у најмању руку, ироничност!?

А, ево, да имате материјала за самоедукацију:

SATANIZAM NAJMOĆNIJA RELIGIJA NA SVIJETU

copy/paste 1

Religija je najvažnija stvar u svakom ljudskom životu. Ako je nekom čovjeku najvažnija stvar na svijetu nogomet, onda je to njegova religija. Ako je to novac, kod tog čovjeka vrlo jasno stoji da je novac njegova religija. Drugim riječima, sve može biti njegova religija, ali to mnogo, ili nešto, znači samo njemu osobno. Ukoliko vama vaša sadašnja religija nije najvažnija stvar na svijetu tada preskočite ovaj tekst.
Ili naravno, nađite, pronađite u sebi ono što ionako imate, što vas najviše potiče i to napravite svojom religijom, jer čovjek, bez religije, na svijetu vrlo teško opstaje.
Unutrašnji ustroj svake psihe teži smislu postojanja i uvijek je to religija. Pa čak i oni koji tvrde da je ljubav jedina za koju se isplati živjeti, ni takvi ne primjećuju da su je stavili na vjerski, ili fetišistički pijedestal, odnosno, rangirali je vrijednošću koja se daje samo vjeri, ili osobnoj religiji u svakom općem i posebnom smislu.
Najlakše je, od svih izmišljotina, izmisliti religiju. Religije imaju vrlo malo, ili nikakve veze sa stvarnošću. To se može reći i za većinu tradicionalnih religija koje uvijek ovise o zatamnjivanju, interpretaciji, krivici i neracionalnom poimanju. Neke više, a neke manje.
Većinu protivnika satanizma smeta i zbunjuje činjenica da je satanizam religija sama za sebe i koja drži, i uvijek stoji iza toga, da je individualna osoba sa svojim potrebama uvijek na prvom mjestu. Ako to znači često seksualno općiti, plesati, ili se baviti modom, to su stvari kojima se osoba posvećuje. To su njezini sakramenti.
Zaista je lako razumjeti bolećivo hiper-senzibilno sektaštvo koje nas najviše napada (iz svojih patetičnih Loža), i koji tvrde da kod nas nema unutrašnje tajne, pa tako ni samorazvoja i razvoja u božanskom. Mi Boga i Čovjeka ne dijelimo. Svaka je Knjiga mjesto Križa.

copy/paste 2

Kodificiranjem Satanizma svatko si omogućava integraciju svega što je od osobnog značenja u odgovarajuću osobnu formu.
Dvije trenutno najrasprostranjenije forme i (ili kodifikacije) u svijetu bi se mogle podvesti pod dog-izam pas) i cat-izam (cat-mačka).
Za neke ljude sistem vjerovanja dog-izma ima smisla, ali je on za neke, u satanističkom smislu, suviše ograničavajući.
Dog-izam se bazira na prividno jednostavnoj filozofiji: Vrijedno je sve ono što možeš po’ebati ili pojesti. Sve što nije u toj ravni nije vrijedno spomena. Na to se pi’a.
Podrazumijeva se i vlastiti teritorij.
Ovo je moj teritorij i želiš li na njemu opstati pridržavaj se mojih pravila dok na njemu boraviš.
Pse treba poštovati kao i njihove bogove. Takva filozofija, izvedena iz dubine promišljanja dog-izma kao oblika percepcije satanizma, ima svojih dobrih strana i nije tako jednostavna kako bi mnogi mogli pomislili.
Cat-izam kao osnovna religija mačaka u prenesenom, ali ne samo u prenesenom smislu, ima stanovite prednosti u razvijanju individualizma i zatamnjenja u praktičnim ritualima mačkizma, nasuprot toplini i jednostavnosti dog-izma.
Poštuj prijatelja koji ti donosi hranu, ili je lovi sam. On je tvoj izbor. Loviš li sam, tada možeš biti glasan.
Mačka je noćni lovac. Ona spava danju. Mačka nema gospodara.
Mačji bogovi nemaju okvire.
Može se popeti na vrh svakog drveta i spretno hoda po krovovima. Prema mački je svaki miš samo običan miš. Itd.
Sve aktivnosti koje uzimaju, love, konzumiraju ili samo kušaju, moraju biti priznate kao religiozne i (ili) fetišističke.
Za čuditi se je motivatorima mnogih religija kojima nije poznat princip užitka i fetiša koji iz njega proizlazi. Značenje baš svakog fetiša u sebi krije mač njegovog prioriteta.
Ukoliko fetiš transcendentira sve ostalo kod čovjeka, i u to je uključena i potreba za preživljavanje, rezultat je krajnji fanatizam. Tada on preraste u Glupog Pijetla koji živi u kokošinjcu sa glupim kokoškama, ili Glupu Kokoš koju objahuje glupi pijetao.
Fingira se nalaženje hrane da bi se ’ebalo i ’ebe se da bi se postalo hrana.

copy/paste 3

Okviri postaju važniji od samih slika. Nosač zvuka postaje vredniji od samog zvuka. Čin zaljubljivanja postaje važniji od izbora partnera. Služenje takvim bogovima postaje magijska iluzornost.
Tada prestaje svako partnerstvo.
Iako, i takav satanist nije, više ili manje, veći satanist od bilo kojeg drugog čovjeka i sataniste. Jednak je svatko onaj koji prihvaća ime Satanist, onome koji se odijeva kao satanist, pa i onome čiji je hobi fetiš.
Razlika između praktičara satanizma, takvih muškaraca i žena i onih koji su poistovjećeni sa satanizmom j jednostavna. Muškarci i žene praktičari satanizma su oni koji gledaju sliku. Poistovjećeni sa satanizmom studiraju okvir.
Od samog (pokusnog) otvaranja ovih stranica izredala se je čitava plejada psovača koji su ne birajući metode nasrtali na mene prijeteći svime i svačime, a niti riječ ubojstvo nije bila rijetka. Naravno, takvi nemaju znanja i nije im jasno da je agresivno, ili opsesivno ponižavanje i negiranje Crkve Sotonine, ma u kojem obliku ona bila, zapravo otkrivanje njihovog osobnog fetiša.
U konkretnom se obliku njihova osobna stvarnost razotkriva, a njihov konzumirajući interes koji nadilazi uobičajene načine pozitivnog ili negativnog oblika interesa prema nečem, razgolićuje fetiš i prepoznaje se njihova prava religija, Crkva Satane.
U svakom drugom slučaju bi istog trenutka otišli, okrenuli leđa i pobjegli ako ikako mogu. Nitko se ne izlaže onome što mu ne treba. Dakle, sasvim je sigurno da nas trebaju. Jednako je sigurno da mi ne trebamo njih.
No, oprez! Neka nitko nikada ne podcijeni trajne i neuništive seksualne veze sa fetišizmom i (ili) opsesivnom religijom. U praksi treba izbjeći osobnu lijenost koja vam govori da su ti, za druge važni i krajnje seksualno uzbudljivi, osjećaji, za vas nešto nevažno. Fetiš je neukrotiv i nezadrživ u svojem napredovanju prema fanatizmu. Fetiš želi postati sam objekt fetišizma.
Svakom fetišisti, koji recimo, obožava ženska stopala, njemu je san raditi u trgovini sa ženskim cipelama. Siguran sam da ste shvatili upozorenje i da smo se razumjeli. Zar ne živimo u vremenu gdje knjige više nemaju vrijednost koju su imale? Dakle, nema ni svećenika koji nije ovisnik o fetišu. Alal...
Slijedeća teza proizlazi iz činjenice da je religijsko iskustvo slično po "zanimljivosti" i emotivnom naboju različitim vrstama fetišizma.
Odanost bogu, ili odanost fetišu, je uspostavljeni red koji proizlazi iz vrlo stroge discipline tog i takvog svijeta odanosti. Tome se zaista uvijek daje prednost jer je čovjek time obuzet.
Ono što se u satanizmu zove proces destilacije, kod religijskih fanatika koji imaju gospodare ili gospodara, se zove Riječ. Takve stvari su moguće samo zato jer je takva priroda podaničkih religija.
Opterećeni fetišom ili religijom, ne razumiju da je snaga riječi moguća i izvan podređene psihe, pa misle da psiha koja je drugačija ne može percipirati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back