Mozete li meni pomoci: 03.11.1983. u 12:50h (popodne) u Svilajncu? Hvala!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AstroVojvodina:Nadam se da razumete da pišem u najkraćim crtama i samo po planetarnom času. što se tiče dalje, ukoliko bude zainteresovani ljudi i za neke konkretnije događaje, zašto da ne, ali u svakom slučaju mislim je i ovako zanimljivo.
Zavisi koliko vam se sviđa jedna ovakva tema što sam uveo?
S poštovanjem
Branko
MirjaMN:Gde se može pročitati više o značenju svakog stepena ???
Čula sam da su neki stepeni baš posebni!!!!!
AstroVojvodina:Ma, upisala bi ona rado, ali su se U TO VREME godine računale sasvim drugačije, dok se to nekako nije ustalilo, Hristovim rođenjem ....Samantha Jouns:E pa BRANKO
Kad svi traze ajd da i ja budem popularna.....
16.maj u 01:15h posle ponoci,.......
Rado cu pogledati ali niste godinu rodjenja upisali![]()
lika585:Mozete li meni pomoci: 03.11.1983. u 12:50h (popodne) u Svilajncu? Hvala!!!
shushu:mozete li i meni? 12.11.1988 6:45 beograd
hvala!!!
jecav:Pozdrav svima
Rodjena sam 15.11.75 u Podgorici u 16:50
Unaprijed hvala
sexy lady2005:Molim te Branko pogledaj i ovo
01.10.1971.godine u Beogradu, u 23:05
AstroVojvodina:Samantha Jouns:E pa BRANKO
Kad svi traze ajd da i ja budem popularna.....
16.maj u 01:15h posle ponoci,.......
Rado cu pogledati ali niste godinu rodjenja upisali
Dragi Branko evo ti moji podaci
16.05.1984. u 01:15h
bigsister:a ja? a ja?
07.maj 1986. valjevo... oko 20:15
Samantha Jouns:AstroVojvodina:Dragi Branko evo ti moji podaci
16.05.1984. u 01:15h
Vaš planetarni čas je Mesec i 4. astrološka kuća.
Ako je vama sat tačan u 01:15 minuta siguran je znak da se vaši roditelji ne slažu, odnosno, u koliko su još u braku? Veoma ste pristupačni i niste zlopamtilo. Volite otvorene provokativne razgovore ali samo kada osobu ne vidite, dok ste sasvim drugačiji u prirodi, čista suprotnost od onoga što se predstavljate. Kako ste u satu Meseca a Mesec predstavlja i domaće životinje, nešto što je umiljato, tako se vidi da volite životinje, više bih rekao one životinje koje su male i čupave. U večitoj ste potrazi za ispunjenjem, u želji da sve probate, ili sa namerom da nađete "mirnu luku", ukazuje da ste osoba koju kroz život vode instikti i srce, a ne razum - pa otuda život prepun ožiljaka. Žeđ za iskustvom i saznanjem nagoni vas da tragate i istražujete. Poput deteta željni ste ljubavi, i za tu ljubav spremni ste da pomognete svakom (kao da ne znate gde je granica) - pa vas iskorišćavaju. Vi živite u nekim višim sferama i svakodnevni život za vas ne postoji. Zato okolini delujete da ste emocionalno hladni, ili čak prazni. Ali kada ste u vašem svetu menjate lice i temperament. Vrlo često ste usamljeni i prijateljstva nalazite tek na velikim daljinama. Volite da putujete, mundijalista ste. Imate sklonosti da se bavite naukom i to od egzaktnih do okultnih. Za vas nije problem da obavljate više poslova istovremeno i da imate više zvanja. Mnogo više pružate drugima nego što dobijate, pa će na planu ljubavi biti dosta razočarenja. Nesebično se žrtvujete za druge, ali retko kada vam se to vraća u punoj meri. Loša vam je osobina bezgranično verovanje, preveliki optimizam; što ste impulsivni, reagujete u trenutku, ne razmišljajući o posledicama. Ponašate se kao da vam je sve dozvoljeno. Niste za trgovinu, ali znate da sačuvate svoje. Pridajete važnosti etici i humanim ljudskim odnosima. Pomoći ćete nevoljniku. U ljubavi ste naizgled čudak, ali ste u osnovi sasvim normalnih prohteva. Jedino je teško prodreti do vas i skrenuti vam pažnju na sebe. Ko to uspe, odradio je najveći deo posla. I neće biti razočaran. Sa majkom se ne slažete. Često vam se dešava da drugi budu preki prema vama, da vam se mešaju u vaš život, no, srećom vi neostajete baš nikome dužni. Ne trpite baš ničije uplitanje u volite da radite sve kako vama odgovara. Još 6. godina ćete živeti sa određenim problemima, posle toga će nastupiti preriod uspona. Živićete u Vojvodini. Putovaćete u dalekim zemljama, postićete dosta velikih uspeha i, eto, iz korena će vam se promeniti život. Partner će biti stariji od vas. Dvoje dece – sina i kćerku. Jedno dete će biti u znaku Vodolije.
S poštovanjem
Branko