Sily
Primećen član
- Poruka
- 926
Sta znaci sunce u 8 kuci u strelcu?
Strelac ovan 30/11/1979
13:35
Strelac ovan 30/11/1979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sily:Sta znaci sunce u 8 kuci u strelcu?
Strelac ovan 30/11/1979
Sily:Sta znaci sunce u 8 kuci u strelcu?
Strelac ovan 30/11/1979
biki024:09.09.1970. Knezevo, Hrvatska. U krstenici pise 17.45, ali MOJA MAMA JE SIGURNA DA JE NA SATU U PORODJAJNOJ SALI BILO 18.40. ja verujem mojoj mamici, pa nek bude tako. Pliz, sta mi kazu zvezdice?
instant:23.11.1968. 14.00 Novi Sad
amanzaman:Svaka vam cast za temu, jel mozete da mi kazete nesto povodom zdravlja
10. jun 1983 15:40 - beograd
vreme je tacno!
Hvala vam unapred i puno pozdrava, sve najbolje!
amanzaman:a sto ste mene preskocili?![]()
Imaš ti sreće što si naletela na Branka, inače svi ovi ovde, kakvi su već, samo bi ti prorekli neku nasilnu, brzu i bolnu smrt, a Branko to onako, delikatno, izokola, da se opustiš ...amanzaman:Dragi Branko,
hvala vam najlepse, tacno je sve sto ste rekli. posebno mi je milo sto postoji neko ko je u danasnje vreme spreman da pomogne ljudima, a bez da pre toga trazi pare na videlo
ceo zivot sam imala fobiju od operacija, pa ste me malo zaplasili ali nema veze nadam se da ce biti u pitanju nesto bezazleno)
hvala vam jos jednom i puuunooo pozdrava
amanzaman:Dragi Branko,
hvala vam najlepse, tacno je sve sto ste rekli. posebno mi je milo sto postoji neko ko je u danasnje vreme spreman da pomogne ljudima, a bez da pre toga trazi pare na videlo
ceo zivot sam imala fobiju od operacija, pa ste me malo zaplasili ali nema veze nadam se da ce biti u pitanju nesto bezazleno)
hvala vam jos jednom i puuunooo pozdrava
MirjaMN:..........................11.12.1977. 14:15 Kikinda.................................
sexy lady2005:Joj astroBranko pa ti si super!
Hajde i meni onda kazi 12.05.1973. u 15:30, Beograd
hvala unapred
Jugoslovenka:Jel može i meni molim vas.....hvala...
13.08.1978. Velenje - Slovenija u 16:20h
Samantha Jouns:E pa BRANKO
Kad svi traze ajd da i ja budem popularna.....
16.maj u 01:15h posle ponoci,.......
Rado cu pogledati ali niste godinu rodjenja upisali
Jugoslovenka:Hvala Branko...reklo bi se da sam ovakla bila do pre par godina....sada su stvari malo drugačije.... Ipak hvala ti puno...pozz