Mozete li meni pomoci: 03.11.1983. u 12:50h (popodne) u Svilajncu? Hvala!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AstroVojvodina:Nadam se da razumete da pišem u najkraćim crtama i samo po planetarnom času. što se tiče dalje, ukoliko bude zainteresovani ljudi i za neke konkretnije događaje, zašto da ne, ali u svakom slučaju mislim je i ovako zanimljivo.
Zavisi koliko vam se sviđa jedna ovakva tema što sam uveo?
S poštovanjem
Branko
MirjaMN:Gde se može pročitati više o značenju svakog stepena ???
Čula sam da su neki stepeni baš posebni!!!!!
AstroVojvodina:Ma, upisala bi ona rado, ali su se U TO VREME godine računale sasvim drugačije, dok se to nekako nije ustalilo, Hristovim rođenjem ....Samantha Jouns:E pa BRANKO
Kad svi traze ajd da i ja budem popularna.....
16.maj u 01:15h posle ponoci,.......
Rado cu pogledati ali niste godinu rodjenja upisali

...na horoskop sam mislila da neki ne bi odmah komenatrisali...
...na horoskop sam mislila da neki ne bi odmah komenatrisali... 
lika585:Mozete li meni pomoci: 03.11.1983. u 12:50h (popodne) u Svilajncu? Hvala!!!
shushu:mozete li i meni? 12.11.1988 6:45 beograd
hvala!!!
jecav:Pozdrav svima
Rodjena sam 15.11.75 u Podgorici u 16:50
Unaprijed hvala

sexy lady2005:Molim te Branko pogledaj i ovo
01.10.1971.godine u Beogradu, u 23:05
AstroVojvodina:Samantha Jouns:E pa BRANKO
Kad svi traze ajd da i ja budem popularna.....
16.maj u 01:15h posle ponoci,.......
Rado cu pogledati ali niste godinu rodjenja upisali
Dragi Branko evo ti moji podaci
16.05.1984. u 01:15h
bigsister:a ja? a ja?
07.maj 1986. valjevo... oko 20:15
Samantha Jouns:AstroVojvodina:Dragi Branko evo ti moji podaci
16.05.1984. u 01:15h
Vaš planetarni čas je Mesec i 4. astrološka kuća.
Ako je vama sat tačan u 01:15 minuta siguran je znak da se vaši roditelji ne slažu, odnosno, u koliko su još u braku? Veoma ste pristupačni i niste zlopamtilo. Volite otvorene provokativne razgovore ali samo kada osobu ne vidite, dok ste sasvim drugačiji u prirodi, čista suprotnost od onoga što se predstavljate. Kako ste u satu Meseca a Mesec predstavlja i domaće životinje, nešto što je umiljato, tako se vidi da volite životinje, više bih rekao one životinje koje su male i čupave. U večitoj ste potrazi za ispunjenjem, u želji da sve probate, ili sa namerom da nađete "mirnu luku", ukazuje da ste osoba koju kroz život vode instikti i srce, a ne razum - pa otuda život prepun ožiljaka. Žeđ za iskustvom i saznanjem nagoni vas da tragate i istražujete. Poput deteta željni ste ljubavi, i za tu ljubav spremni ste da pomognete svakom (kao da ne znate gde je granica) - pa vas iskorišćavaju. Vi živite u nekim višim sferama i svakodnevni život za vas ne postoji. Zato okolini delujete da ste emocionalno hladni, ili čak prazni. Ali kada ste u vašem svetu menjate lice i temperament. Vrlo često ste usamljeni i prijateljstva nalazite tek na velikim daljinama. Volite da putujete, mundijalista ste. Imate sklonosti da se bavite naukom i to od egzaktnih do okultnih. Za vas nije problem da obavljate više poslova istovremeno i da imate više zvanja. Mnogo više pružate drugima nego što dobijate, pa će na planu ljubavi biti dosta razočarenja. Nesebično se žrtvujete za druge, ali retko kada vam se to vraća u punoj meri. Loša vam je osobina bezgranično verovanje, preveliki optimizam; što ste impulsivni, reagujete u trenutku, ne razmišljajući o posledicama. Ponašate se kao da vam je sve dozvoljeno. Niste za trgovinu, ali znate da sačuvate svoje. Pridajete važnosti etici i humanim ljudskim odnosima. Pomoći ćete nevoljniku. U ljubavi ste naizgled čudak, ali ste u osnovi sasvim normalnih prohteva. Jedino je teško prodreti do vas i skrenuti vam pažnju na sebe. Ko to uspe, odradio je najveći deo posla. I neće biti razočaran. Sa majkom se ne slažete. Često vam se dešava da drugi budu preki prema vama, da vam se mešaju u vaš život, no, srećom vi neostajete baš nikome dužni. Ne trpite baš ničije uplitanje u volite da radite sve kako vama odgovara. Još 6. godina ćete živeti sa određenim problemima, posle toga će nastupiti preriod uspona. Živićete u Vojvodini. Putovaćete u dalekim zemljama, postićete dosta velikih uspeha i, eto, iz korena će vam se promeniti život. Partner će biti stariji od vas. Dvoje dece – sina i kćerku. Jedno dete će biti u znaku Vodolije.
S poštovanjem
Branko
 )
)