Wega-NS
Početnik
- Poruka
- 16
To je samo trenutno, ponovo se proraditi, budite samo strpljivi
Sad radi
Sad radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!!!:.................... banovali me dusmani ................
![]()
ja ovaj sajt ne mogu uopste da otvorim, stalno mi izbacuje gresku ...AstroVojvodina:Rado ću vam pogledati ali najbolje je da posetite web stranicu www.astrorion.tk i da ostavite podatke, ja ili asistent astrologe ćemo odgovoriti.
S poštovanjem
Branko
Ima to svoj razlog !!! Naime, sajt ima takav zaštitni program da kada POKUŠA da ga otvori neko sa toliko LOŠIM astralnim dispozicijama, on radije IZBACI grešku nego da radoznalcu kaže STRAŠNU ISTINU !!!sexy lady2005:ja ovaj sajt ne mogu uopste da otvorim, stalno mi izbacuje gresku ...![]()
Jednostavno !!! Ako je TVOJ SAT ROĐENJA određen nekim Šafthauzen ili Filip Patek satom, nećeš imati većih problema materijalne prirode, ali ako je roditeljima na ruci bio neki ruski veker, eeeee ondaaaa ....hipotekarna:Molim Vas da mi odgovorite kako moj sat rođenja određuje moju sudbinu? Rođena sam 15.05.1978 godine u 21:15.
Unaprijed zahvalna,
..., agencijama, ministarstvima, ...MirjaMN:Mogao bi malo pisati o DIREKCIJAMA!!!!!
jbt, sto si ti dosadankrvolok:..., agencijama, ministarstvima, ...![]()
MirjaMN:Gde se može pročitati više o značenju svakog stepena ???
Čula sam da su neki stepeni baš posebni!!!!!