Sat rodenja odredjuje Sudbinu

hipotekarna:
Molim Vas da mi odgovorite kako moj sat rođenja određuje moju sudbinu? Rođena sam 15.05.1978 godine u 21:15.
Unaprijed zahvalna,
Jednostavno !!! Ako je TVOJ SAT ROĐENJA određen nekim Šafthauzen ili Filip Patek satom, nećeš imati većih problema materijalne prirode, ali ako je roditeljima na ruci bio neki ruski veker, eeeee ondaaaa .... :lol:

MirjaMN:
Gde se može pročitati više o značenju svakog stepena ???

Čula sam da su neki stepeni baš posebni!!!!!

Stepeni su veoma biti za tumačenje horoskopa. po stepenu nekog znaka ili planeta odredi se na primer, kako će izgledati vaš partner, dete, boju kose, tačno kako ćete biti obučeni i mnoge druge sitnice.

Ne zanosite se da ima knjiga o stepenima. Ima samo da se uzme komercijalno izdanje, koje će vas više zaintrigirati i na tome se ostaje.

Da bi pisao o nekom stepenu, potrebne su stranice, raznih kombinacija što naravno je to neizvodljivo.

Blizanci nemaju isti stepen svog podznaka ni jedan, po tome se razlikuju. Njihov život je sasvim drugačiji. ne postoji identičan horoskop, svaki je za sebe.

Kada vidite neku novu knjugu astrološku, nemojte se toliko zanositi jer verujte mi, ništa novo nećete saznat što već niste znali, sve se svodi na psihološko tumačenje.

Vas zanima astrologija, zanima vas kako ćete moći sami da naučite, pokušajte da se regristujete na www.astrorion.tk i na forumu postavite pitanje. Tamo možemo stvarno opširno da pišemo i da naučite ali ne da se svodi na tumačenje pojedinačnog horoskopa.

Namera mi je da naučite i da sami se bavite astrologijom za sebe, da ne morate nikoga moljakati da vam pogleda kartu a po najmanje da morate platiti i da na kraju opet ništa ne znate.

Ako shvatite da knjige astrološke koje su u prodaju su čiste gluposti, gde je izdato isključivo radi komercijalnih stvari i da bi sebe reklamirali, ali stručnih astroloških knjiga nema. Imate jedino knjige stručne od Mileta Dupora i sem njega nema. Svaki astrolog je iz Duporovih knjiga učio.

Kada budete učili astrologiju i sami ćete videti da je teška i da morate postepeno i polako i da je sigurno ne možete naučiti za par meseci..

Kao početnik astrologije kupite komplet od 10. knjiga od Marion Marč i Džoan Mekevers "Najbolji način da se nauči Astrologija" i sa tim knjigama ćete biti zadovoljni.

Za dubioznija tumačenja ipak Mile Dupor je "zakon".

Vi ste samo čuli o stepenima ali da bi došli do stepenima morate poznavati dobro astrologiju, osnovno, mada, dosta stvari ćete saznati na forumu kada se regristujete.

Od vas se ne traži novac niti da bih mi sebe isticali. Namera nam je da samo naučite onako kako treba i da sve "Proverite" a ne da se svodi na tumačenje ličnog horoskopa, jer tada to deluje veoma neukusno. Iskustvo od 23. godine koliko se bavim okultnim stvarima nije malo a iskustvo "ogromno", pa opet nisam "najpametniji".

Ne možete naučiti nešto ako nejdete gradivo po gradivo.

S poštovanjem

Branko

Back