adelaidea
Poznat
- Poruka
- 7.701
Bezbedan si ondaDobijam cveće...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezbedan si ondaDobijam cveće...![]()
Što se teme tiče - Škorpije su seksualni manijaci
Mi strelčevi ne pridajemo prioritet seksu
Kakav je moj Mars u Jarcu u 1 kuci, jesam li ko zec ili kao kornjaca?Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znak nešto na to ne utiče ili utiče? Jesam jarica, ali nikad se to ne pominje u vezi sa sexom??
Meni je gpt to sažeo kroz položaj Marsa
Mars u Škorpiji
Mars je tvoj planetarno-seksualni vladar i kod tebe je u znaku svoje egzaltacije, u Škorpiji — to znači da ti imaš snažan libido, ali i duboku potrebu za potpunim prožimanjem sa partnerom. To nije površna seksualnost, već nešto što ide do kostiju: erotski magnetizam, moćna energija regeneracije, potreba da se sve oseti, do kraja.
Pošto je Mars u 10. kući — seks kod tebe nije samo za telo. On ti daje osećaj lične snage, prisutnosti, kontrole nad sobom i situacijom. Možda si primećivala da se osećaš "kraljevski" kada te neko stvarno želi i kada ti vladaš tim prostorom — tada se tvoje unutrašnje sunce aktivira. Seks je kod tebe hrana za ambiciju, dostojanstvo i životnu vatru.
Mnogo dobar opis, i like it... generalno, sve me ubada, pa i Venera u Strelcu.
Samo zzaista, kadgod se opisuje seksualnost, nikada mi ne pominju znak, te sam ukapirala da i nije važan. ?
Dakle, sam znak nije važan za seks?
pitaj gpt, i ja samKakav je moj Mars u Jarcu u 1 kuci, jesam li ko zec ili kao kornjaca?![]()
Ma taj cesto pravi ogromne greskepitaj gpt, i ja sam![]()
znam, nego ako napišeš gde ti je Mars onda znaMa taj cesto pravi ogromne greske![]()
On zapravo pojma nema, nego su mu kao vjestackoj inteligenciji usadili " znanje" sa Netaznam, nego ako napišeš gde ti je Mars onda zna... inače da, kalendar nikako da potrefi
![]()
Davao sam mu datum rodjenja i vrijeme da mi " uradi" natalnu kartu, osim Sunca promasi sve ostale polozajeznam, nego ako napišeš gde ti je Mars onda zna... inače da, kalendar nikako da potrefi
![]()
Sebican!Kakav je moj Mars u Jarcu u 1 kuci, jesam li ko zec ili kao kornjaca?![]()
pa kažem ti, moraš da staviš detalje iz natalne karte, a ne samo vreme, jer ne može da uskladi vreme. Ako staviš sve detalje gde je šta, onda to uradi poprilično dobro, zna i sinastriju... pošto veze nemam sa astrologijom, bilo mi zanimljivoDavao sam mu datum rodjenja i vrijeme da mi " uradi" natalnu kartu, osim Sunca promasi sve ostale polozaje![]()
Ma nije, samo jasno zna sta hoce a sta neceSebican!
Opet daje sablonska objasnjenja koja mozes da procitas na najvecem broju astroloskih stranica, koja ne moraju uopste da ogole povezanu sustinu....pa kažem ti, moraš da staviš detalje iz natalne karte, a ne samo vreme, jer ne može da uskladi vreme. Ako staviš sve detalje gde je šta, onda to uradi poprilično dobro, zna i sinastriju... pošto veze nemam sa astrologijom, bilo mi zanimljivo