Sat rodenja odredjuje Sudbinu

AstroVojvodina:
Nadam se da razumete da pišem u najkraćim crtama i samo po planetarnom času. što se tiče dalje, ukoliko bude zainteresovani ljudi i za neke konkretnije događaje, zašto da ne, ali u svakom slučaju mislim je i ovako zanimljivo.

Zavisi koliko vam se sviđa jedna ovakva tema što sam uveo?

S poštovanjem

Branko

A jel bih ja bila bezobrazna ako bih te zamolila da to što si napisao za mene bude malo kokretnije...znaš ti šta nas sve zanima, posao, ljubav.....nešto opipljivo...možeš i na pp da mi proslediš, ako želiš.
Hvala ti unapred.

Postoje razni astrološki programi čisto radi zabave ali ne i za »profesionalno« opredeljenje. Program kao što je Word of Wisdom je čisto da se vidi trenutna pozicija planeta ali ovaj program neodbija letnje ili jesenje vreme, pa su greške vrlo velike oko podznaka. Dovoljno je stepen pogreške, pa da ne bude tačan horoskop, odnosno, da se ne odnosi na osobu kome se radi.

Vi možete biti bilo koji znak u horoskopu to nije ništa i na osnovu jednoga znaka se ne može ništa vama reći a po najmanje da jedan znak volite a da drugi ne volite. Tako na primer: danas je uobičajeno da se pita koji si znak u horoskopu? Kada neko spomene da je Devica ili Blizanac ljudi se hvataju za glavu, navodno ova dva znaka imaju lošu reputaciju u horoskopu. Što totalno u pravom smislu nije tačno. Devica je divna i vrlo stidljiva ali ako je Devica u podznaku Vodolija, tada je sve poprimila znak Vodolije. Blizanci nisu lukavi samo su radoznali i površni. Zamara ih dugi razgovori i razglabanje jedno te isto.

Podznak će vas opisati kako izgledate, čije gene nosite, vaše ponašanje, vrline i mane, bolesti toga znaka, vašu sudbinu. Stepen podznaka je »presudan« nije isto ako vam se nalazi na 5 ili na 6 stepenu neki podznak, stepen promeni ceo horoskop i totalno su različiti horoskopi.

Na Internetu postoji web stranica astro.com međutim, taj program nije tačan. On će izračunati planetarnu poziciju ali neće odbiti ili dodati koje vreme je trenutno aktuelno. Tako, podznak bude sa stepn do dva greške a negde i do 10. stepeni pogreške. Imate i druge astrološke programe koji nisu baš za upotrebu.

Ako budete išli kod nekog astrologa, primetićete da svaki astrolog radi po svom programu i da neće hteti da tumači tuđu natalnu kartu od drugog astrologa, već će isključivo uraditi po svom programu. Sada ćete postaviti pitanje, pa koji je program tačan. Na Internet stranici www.astrovorld.net možete izraditi natalnu kartu koja će vam biti veoma precizna i gde se odbija letnje ili dodaje jesenje vreme. Samo mana tog programa je što nema mnoga mesta, već se uzima neki približni grad, tako da su greške i na ovom programu od 2 do 3 stepena.

Ako želite da imate profesionalnu natalnu kartu, možete mi poslati podatke na e-mail astrovojvodina@yahoo.com i ja ću vam besplatno poslati vašu natalnu kartu, bez tumačenja, jer i sa najboljom voljom nisam u mogućnosti svakome protumačiti horoskop.

S poštovanjem

Branko

MirjaMN:
Gde se može pročitati više o značenju svakog stepena ???

Čula sam da su neki stepeni baš posebni!!!!!

Ja koliko znam nema da se kupi nikakva knjiga o stepenima. Ima da se kupi komercijalna knjiga čisto onako ali bez objašnjenje samo sa kakvim primerima, koji se ne odnose na osobu koja čita.

Da bi objasili stepeni u horoskopu, za svaki stepen je potrebno izdati po jednu knjigu kako bi bilo jasno, ali koliko znam ni jedan astrolog do sada neće da tako nešto napiše. Bilo kako, čitajuči bilo koju knjigu o astrologiji primetićete da su sve iste samo sa drugim rečima, jednostavno, uzalud ljudi bacaju pare jer ništa neće novo saznati.

Astrologija je grana koja prosto frapira mnoge osobe. Neki se toliko oduševe da postaju pravi fanatici astrologije i horoskopa, dok drugi bivaju veoma skeptični i sumnjičavi, jer teško mogu nešto poverovati što je daleko i što je često neshvatljivo da se može uopšte i ispuniti od svega toga što je jedan astrolog rekao.

Astrologija nije samo grana za proricanje budućnosti ona veoma rasprostranjena i deli se u nekoliko grupa, dok je natalna karta samo jedan mali deo astrologije.

Astrologija ima dva odseka i to »PRIRODNA« i »SUDBINSKA« astrologija.

Pod Prirodnom astrologijom se smatra:

MUNDANA: (koja od riječi Mundus) ova grana astrologije je na prvom mestu i ona je zakon astrologije, hteli oni to da prihvate ili ne. Svi važni događaji na zemlji se vidi preko ove astrologije, vidi se politika, narodi, ratovi, države, gradovi, poplave, zemljotresi, svake promene koji će narod osetiti. Preko ove astrologije svi astrolozi govore i proriču, šta će se dogoditi u određenim mestima i državama.

MEDICINSKA: dva nosioca života su Sunce i Mesec i kada su ove planete loše aspektovani siguran je znak da će osoba oboleti od određene bolesti gde se nalazi Mesec u natalnoj. Preko ove astrologije se vidi šta pacijent treba da uradi za njegovo izlečenje.

ASTROMETEROLOGIJA: ova grana govori isključivo o vremenskoj prognozi. Jako malo astrologa proučava uticaj nebeskih na vreme.

POLJOPRIVREDA: sve što se tiče pod poljoprivredom se gleda preko ove astrologije.

Pod »SUDBINSKOM« astrologijom se smatra nešto što mi ne možemo uticati i što nam je zapisano onog momenta kada je plod oživeo u majčinoj utrobi, a po novoj astrologiji, kada smo se rodili.

PSIHOLOŠKA: bazira se isključivo na psihološki profil čoveka, što u prevodu znači, može a i ne mora se dogoditi, mi upravljamo zvezdamo a sa druge strane sami psihološki astrolozi pobijaju sebe govoreći »kako gore na nebu, tako dole na zemlji«. Po psihološkim astrolozima nije šija nego je vrat.

ZAČEŠĆE: Ova karta je jedina i najpreciznija za kompletan život. Preko ove karte se dobija najsitniji detalj. Izraditi ovu kartu je jako teško, iziskuje ogroman rad. Upravo zbog neprofesionalnog rada astrologa, ovu kartu su zapostavili.

NATALNA: Onako kako je Otac Nebeski zapisao, tako će biti. Ova grana je najmerodavnija i osnovac da se vidi nečiji život. Takve preciznosti se može reći ali zbog uticaj kojekakvih psiholoških astrologa, koji su željni samo slave i novca, odvraćaju ljude da saznaju svoju istinu i svoju budućnost. Da bi neko saznao tačan datum nekog važnoh događaja, mora se izraditi i druge karte koje idu uz ovu. Ova karta samo pokaže uopšte ali ni jedan astrolog vam neće moći ništa reći ako nema Solarnu ili Sekudarnu kartu. Onaj koji želi da sazna kako će proći u životu dovoljno mu je samo da izradi jednu ovakvu kartu. Natalna karta ostaje presudna je za ceo život i bez nje se ne može.

SOLARNA: preko ove karte se može videti kakva će vam godina biti, svake promene u toku godine koje vas zanima, posao, ljubav, zdravlje, kupovina itd.. Jedino preko ove karte možete uticati i izmeniti događaj koji se vama ne svidi. Ovde možemo upravljati i ujedno promeniti neki tok svog života, izbeći sve opasnosti. Najvažnije je da astrolog tada gleda kada su retrogradne planete.

POSLOVNA: vrlo jedna bitna karta za biznis. Ova karta će reći dali treba neka osoba da se upusti u neki posao ili ne, gde treba da uloži novac, sa kim da ne sarađuje, čega da se čuva, kako da posluje. Ovde nema nikakve psihološke analize, već isključivo precizno i jasno tumačenje. U ovoj karti ne sme se govoriti nikakve prepostavke niti mogućnosti, jer svaka pogreška, košta debelo klijenta a astrolog posle toga može imati istinskih problema, pa čak i opasnost po život.

UPOREDNA (Sinastra) : preko ove karte gleda se ljubav, prijateljstvo i drugi ljudski odnosi. Ova karta je dosta solidna da bi se dvoje osobe oslikalo i znalo koliko će uspeti u životu kao i šta treba da promene kod sebe.

HORARNA: svako mrtvo telo također nosi pečat i konstelaciju planeta i njihov uticaj. Preko ove karte se vidi kako će neka fabrika poslovati, mostovi, brodovi, radnicima, raznim organizacijama. Karta je vrlo precizna.

MESEČNA: ova karta je čist promašaj, više za zabavu a mnogi astrolozi izrade ovu kartu više da bi napunili svoj novčanik.

KARMIČKA: Ova karta pokazuje »navodno« šta ste i kakav ste život živeli pre ovoga. Lupeta se samo tako i za lupetanje se uzme pare, ubedi se klijent i svi zadovoljni. Ni jedan astrolog ne može »ARGUMENTOVATI« to što tvrdi, već samo nagađa. Ostaje nam samo da verujemo u to što priča. Neki su se toliko na stripovali sa ovom kartom da ih je teško razuveriti u suprotnosti i u neistinu. Eto, ja sam u pređašnjem životu bila krava na bele tufne, zato ne volim govedinu, hoćete mi poverovati? :D

SPECIJALNA: ova karta je vrlo dobra, izrađiva se tako što se za određeno pitanje izradi karta kada je pitač pitao. Ovakve karte lično za sebe koristim.

Astrološke grane su: progresije, primarne, sekundarne, tercijarne, embolističke, tranzite, središnje tačke, harmoniča i drakonska astrologija, prenatalna, rektifikacija te druge tehnike

Mogao bi nam malo pisati o planetama.........znaš na koje mislim.....na one koje su manje poznate....ne znam im imena pa se nadam da si shvatio o čemu pišem!

Ili možda imaš neki red kojim ćeš nam pisati!!!???
Ako je tako ...izvini...malo sam nestrpljiva!

lika585:
Mozete li meni pomoci: 03.11.1983. u 12:50h (popodne) u Svilajncu? Hvala!!!

Vaš planetarni čas je planeta Jupiter i 9. kuća astrološka.

Zanimljivo je da ste mladi a da često imate mračne misli. Stalno idete u krajnost. Jednog trenutka ste toliko dobri da vam srce čovek da, pravi melem ste a opet drugi put toliko ste sarkastični da vas čovek ubije koliko ga razljutite.Zašto stalno nešto kontrirate? Vas ne zanima puno porodica niti ste lik koji će sedeti u kući, volite da lutate što dalje od kuće. Pazite koga birate za svoje prijatelje. Isterivati toliko pravdu svoju nije dobro. Kao mlad momak niste loši, samo su vam zahtevi ogromni koji se ne mogu baš bez muke ostvariti. Vi se jako teško opuštate a sam otac je dosta težak čovek, koji drži neki autoritet u koji teško da razume vaše stavove. Odnos između vas i oca je vrlo složen, pre bih rekao problematičan, Vi opet delujete vrlo ozbiljno za svoje godine. U vašoj kući nema životnog veselja i to je doprinelo da imate često mračne misli. Vi ste pametni i svesni ste da je kod vas znatno sporija koncentracija, da je potrebno više vremena za učenje. Niste zadovoljni sa mestom življenja, no, to ne treba da vas brine jer sigurno je da ćete promeniti mesto stanovanja. Kako se teško emocionalno opuštate, drugi vas doživljavaju pomalo krutom i hladnom osobom, što je čista suprotnost od vas. Prva polovina života vam je opterećena mnogobrojnim problemima i brigama u porodici, dok druga polovina života je dobra, gde imati dovoljno para da rešite svoje želje. Posle vaše 26. godine očekujte veliku ljubav, koja će bukvalno planuti. Privući će vas jedna Vaga eventualno Devica, to može da bude i u podznaku ili joj se mesec nalazi u tom znaku. Vašu voljenu osobu ćete upoznati preko prijatelja, koji će biti indikator da vas dvoje krenete. Prijatelji će vas često iskoristiti i nasamariti. Od 2008. godine febrara do jula budite dobro oprezni i nemojte tada brzo donositi važne odluke, jer je to period za vas dosta napet i težak. Od avgusta iste godine kreće na bolje postepeno.

S poštovanjem

Branko

shushu:
mozete li i meni? 12.11.1988 6:45 beograd
hvala!!!

Vaš planetarni čas je Saturn i 10. kuća astrološka

Ma koliko da vam bude teško u životu imate jako puno sreće jer imate anđele čuvare, koji vas čuvaju. Vi u ovom životu nećete biti neki bogataš ali ćete uvek imati finasijska sredstva i nećete voditi brigu oko para. Jedan manji deo života od dve godine bićete samo okupirani zbog nedostatka novca, posle toga se situacija menja. Vas će ljudi jako voleti i ceniće vas, jer ste dora osoba. Vi ste pravo malo dete. Veoma ste pristupačni ljudima koji jer niste zlopamtilo. Velikodušni ste i strastveni. Poseduje pronalazački duh. Skloni ste svim religijskim ubeđenjima. Pod duhovnim aktivnošću mislim na interes za religiju, filozofiju, muziku. Uvek ste veliki optimista i uvek nasmejane prirode, pa zbog svoje nasmejanosti imate dečiji osmeh gde vas svi vole i ljube. Morate da pazite na svoje zdravlje jel veoma su mi slabi, jetra, organi za varenje i butine. Saturn vam donosi u njegovom periodu dosta lepote i pogodnosti da napredujete a vaša godina rođenja vam donosi da upravo ovakvi budete. Kombinacija godište i časa su vam u harmoniji. Imaćete dva sina, brak iz ljubavi. Vaša buduća supruga stanuje u blizini vas i sa njome ćete se družiti. Bićete prvo prijatelj a kasnije će se izroditi ljubav, dodoše vi ćete gajiti simpatije prema njoj a neće ni ona biti ravnodušna. U brak ulazite sa nekim dogovorom. Nemojte se plašiti vašega života. Imaćete što vam je potrebno, putovanje dosta. Nikada nećete trpeti autoritet nad vama pa ćete zbog toga olako napuštati posao. Vi ćete biti neki privatnik i vaš posao će biti vezan za vašu kuću.

S poštovanjem

Branko

jecav:
Pozdrav svima
Rodjena sam 15.11.75 u Podgorici u 16:50
Unaprijed hvala

Vaš planetarni čas je Merkur i 3. kuća astrološka

Previše ste senzitivni i kroz vaš život idete onako kako vam srce oseća. Vi ste samostalna osoba. U toj svojoj potrebi za nezavisnošću znate da budete sebični i da nedovoljno pažnje posvećujete drugima. Ipak vi ste veran drug i na vas se može osloniti. Teško odustajete od zadanih ciljeva, ali se i to dešava. Puno sanjarite, a sve u životu se ne može ostvariti. Vi niste materijalista, suviše ste darežljivi u pružanju pomoći prijateljima, vedre ste prirode. Na sebe preuzimate isuviše obaveze od onoga što možete ispuniti. Često radite na štetu sebe jer uvek skačete da pomognete drugome. U ljubavi kod vas nešto koči, nejde onako kako treba, komunikacije su vam jako daleko. Predodređeni ste za žensku decu (ukoliko je čas tačan). Imate brata ili sestru. U dosta slučajevima ste površni i ne možete da slušate neke duge razgovore, to vas jako smara. U svojoj porodici nemate dobre komunikacije, svako vuče za sebe. Sa roditeljima imate pomalo konzervativan odnos. Ne zanima vas baš tuđe mišljenje.Poneki put ste bezpotrebno panični i stvari preuveličavate. Zna da vas uhvati panika oko nedostatka dovoljno novaca, ali sve na kraju ispadne dobro. Dosta ste usporeni, više ležarni, ali to ne znači da ste lenji. Od marta 2006. godine imaćete dosta ograničenja i nećete moći tako olako da rešite datu situaciju, te vam zbog toga predstoji nervne napetosti. Budite posebno oprezni u novembru 2006, čuvajte se svađa, dogovora, saobraćaja, jer novembar i decembar su vam vrlo kritični.

S poštovanjem

Branko

sexy lady2005:
Molim te Branko pogledaj i ovo
01.10.1971.godine u Beogradu, u 23:05

Vaš planetarni čas je Saturn i 10. kuća astrološka.

Često mislite da vam život prolazi sporo, nezanimljivo i bez većih događanja. Vi imate anđela čuvare koji vas vade iz vaših depresivnih stanja. Niste dovoljno samostalni, a uključujete se u sve i svašta. Sve životne sokove bi ste da upijete odjednom. To se graniči sa nekontrolisanom lakomošću. Ako se ne kontrolišete imaćete velikih problema, koji vam mogu ozbiljno ruinirati i zdravlje. Emotivno niste uravnoteženi. Bilo bi za vas korisno da se bavite poslovima koji smiruju kao što je povrtarstvo i uopšte rad na zemlji. Ako se profesionalno bavite nečim drugim odvojite malo vremena i za takve aktivnosti. U ljubavi imate sreće. Lako uspostavljate komunikaciju i posvećujete se osobi sa kojom ste u vezi. Zdravlje vam nije čelično. Niste imuni na razne bolesti. Zato morate puno voditi računa o svom zdravlju. U ljubavi uvek pogrešite i uvek se prvo oduševite a kasnije to što vam se svidelo kod voljene osobe, počinje da vas iritira, gde sleduje samo razočarenja. Postoji teškoće sa roditeljem čiji su razlozi emocionalne prirode, pogotovo sa majkom. Teško prihvaćate odgovornost. Vaša opažanja su obojena ličnim predrasudama. Izuzetno ste dugog veka. Sledeća godina biće bolja i smirenija, koja će držati 7 narednih godina. Nije vam dato neko veliko bogastvo. Posle 38. godine očekuje vas puno lepote i smirenosti, to su vaše prave godine.

S poštovanjem

Branko

bigsister:
a ja? a ja? :lol:
07.maj 1986. valjevo... oko 20:15

Vaš planetarni čas je Sunce i 5. kuća astrološka.

Dar za umetnost i književnost. Pomaže kod ostvarivanja ciljeva, sklonost medicini, literaturi i sportu, sreća u poslu i prijatna putovanja. Vi znate šta hoćete i šta želite, ali retko kada ćete uspeti da to ostvarite, zbog prevelike impulsivnosti i emotivnosti. Vi ste željeno dete, odnosno dete ljubavi. Imam vrlo lepih reči za vas. Dovoljno je samo reći, postićete jako puno zahvaljujući roditeljima. Mana vam je što znate biti izuzetno jogunasti i tvrdoglavi. Nemojte se plašiti za svoju sudbinu, ona je lepa. Naravno da ćete imati i određenih problema ali će sve to proći. Kao osoba ste dobri i vrlo šaljivi.

S poštovanjem

Branko

Samantha Jouns:
AstroVojvodina:
Dragi Branko evo ti moji podaci
16.05.1984. u 01:15h

Vaš planetarni čas je Mesec i 4. astrološka kuća.

Ako je vama sat tačan u 01:15 minuta siguran je znak da se vaši roditelji ne slažu, odnosno, u koliko su još u braku? Veoma ste pristupačni i niste zlopamtilo. Volite otvorene provokativne razgovore ali samo kada osobu ne vidite, dok ste sasvim drugačiji u prirodi, čista suprotnost od onoga što se predstavljate. Kako ste u satu Meseca a Mesec predstavlja i domaće životinje, nešto što je umiljato, tako se vidi da volite životinje, više bih rekao one životinje koje su male i čupave. U večitoj ste potrazi za ispunjenjem, u želji da sve probate, ili sa namerom da nađete "mirnu luku", ukazuje da ste osoba koju kroz život vode instikti i srce, a ne razum - pa otuda život prepun ožiljaka. Žeđ za iskustvom i saznanjem nagoni vas da tragate i istražujete. Poput deteta željni ste ljubavi, i za tu ljubav spremni ste da pomognete svakom (kao da ne znate gde je granica) - pa vas iskorišćavaju. Vi živite u nekim višim sferama i svakodnevni život za vas ne postoji. Zato okolini delujete da ste emocionalno hladni, ili čak prazni. Ali kada ste u vašem svetu menjate lice i temperament. Vrlo često ste usamljeni i prijateljstva nalazite tek na velikim daljinama. Volite da putujete, mundijalista ste. Imate sklonosti da se bavite naukom i to od egzaktnih do okultnih. Za vas nije problem da obavljate više poslova istovremeno i da imate više zvanja. Mnogo više pružate drugima nego što dobijate, pa će na planu ljubavi biti dosta razočarenja. Nesebično se žrtvujete za druge, ali retko kada vam se to vraća u punoj meri. Loša vam je osobina bezgranično verovanje, preveliki optimizam; što ste impulsivni, reagujete u trenutku, ne razmišljajući o posledicama. Ponašate se kao da vam je sve dozvoljeno. Niste za trgovinu, ali znate da sačuvate svoje. Pridajete važnosti etici i humanim ljudskim odnosima. Pomoći ćete nevoljniku. U ljubavi ste naizgled čudak, ali ste u osnovi sasvim normalnih prohteva. Jedino je teško prodreti do vas i skrenuti vam pažnju na sebe. Ko to uspe, odradio je najveći deo posla. I neće biti razočaran. Sa majkom se ne slažete. Često vam se dešava da drugi budu preki prema vama, da vam se mešaju u vaš život, no, srećom vi neostajete baš nikome dužni. Ne trpite baš ničije uplitanje u volite da radite sve kako vama odgovara. Još 6. godina ćete živeti sa određenim problemima, posle toga će nastupiti preriod uspona. Živićete u Vojvodini. Putovaćete u dalekim zemljama, postićete dosta velikih uspeha i, eto, iz korena će vam se promeniti život. Partner će biti stariji od vas. Dvoje dece – sina i kćerku. Jedno dete će biti u znaku Vodolije.

S poštovanjem

Branko

Primetili ste da ispod planeta stoji slovo R. Šta to znači?

Tri puta godisnje planeta komunikacije, saobracaja, braća, transporta je Retrogradan, a to je niko drugo vec nestašni Merkur. Ova planeta ima veoma nesigurnu putanju u kosmosu, jer sve planete imaju jednu istu elipsu sem Merkura koji ide u cik-cak. U svačijem horoskopu donosi mentalni sklop ali i način komunikacije, kako se čovek predstavlja u izražavanju kao i koliko može da podnese kritiku ili neki dobronamerni savet.

Sama reč Retro znači vraćanje, odnosno, planeta ide napred samo je usporila svoju brzinu i to se u astrološkom smislu gleda i zove da je planeta Retrogradna. Kada planeta ide normalno tada se čoveku stvari ne događaju već lako sve savlađiva, prepreke na koje nailazi i neoseti se prelazak određene planete, dok kada je planeta retrogradna, tada je planeta je usporila svoju brzinu. Za vreme retrogradnog hoda, svaki čovek se mora paziti određene planete.

Na primer: Mars je sada retrogradan i on donosi opekotine, povrede, konflikte, preko ASC.

Venera u retrogradnom hodu će naterati osobu da preispita čovek svoja osećanja prema partneru.

Merkur kada je retrogradnog hoda čovjek mora dobro paziti šta potpisuje, a konflikti su znatno jači nego inače. Tada je čovjek najosetljiviji na sve primedbe od drugih, lako sklizne u ogovaranje, vređanje drugih ljudi, u saobraćaju se negleda na propise, covek smatra da sve najbolje zna. Međutim, ista ova planeta je i planeta koncentracije pa će čovjek znatno slabije pamtiti i neće moći olako da uči, biće mu jako teško da se usmeri na učenje. Posebnu pažnju obratiti na saobracaj jer za vreme Merkurovog retrogradnog hoda, saobraćajne nesreće su znatno prisutnije.

Od 14.11.2005 u 15:35 minuta planeta Merkuri staće na poziciji je 10. stepenu Strelca. Merkur ce biti retrogradna sve do 04.12.2005 do 02:24 min gde ce stati do 24. stepena Škorpije. Treba obavezno pratiti njegovo retrogradno kretanje i prelazak preko natalne planete. Značenje mu je obično dva dana kada treba da dodirne natalnu planetu i 3 dana posle dodira. Svakako da se događaj mora zbiti često u malim nezgodama, konfliktima, tada niko nije kriv sem same osobe, koja je bila indikator konflikata, nepažnje.

Normalno je da neće kod svakoga Merkur izazvati svađu, nezgodu, sve zavisi kako je aspektovan natalni i godisnji Merkur. Kada je Merkur retrogradan, obratite malo pažnje kako se ljudi ponašaju u saobraćaju, kako se izražavaju, primetićete lako, da bivaju nespretni, lako osetljivi. Posebno će osetiti prva dekada Strelca i treća dekada Škorpije, moraju u ovom periodu biti vrlo oprezni od svađa a ujedno i od podkradenosti.

Sad se postavlja pitanje, pa dobro sta se moze uraditi?

Poplaćajte zaostale račune, učite, izbegavajte rasprave, kritike, dogovarajte se za posao ali da kasnije počnete raditi.

Branko

Ako se nadju planete Mars, Saturn ili Mars na 6 stepenu osoba će imati problema sa glasnim zicama. Bilo koja planeta od ovih trih predstavlja isto.

Ko ima 3 planete ili više u prvoj kući takva osoba isuviše nameće svoju volju, ponaša se tipično kao znak Ovan i Škorpija, gde nevodi računa o drugima, isuviše je okrenut sam sebi.

Kada je vladar šeste kuće u prvoj (telo), osoba će tokom života oboleti a bolest će zahvatiti celo tijelo.

Mars je planeta temperatura ali isto vlada glavom. Ako je Mars u znaku Device u 9. kući, u kvadratu sa ASC u Strelcu, siguran znak je da osoba pati od jake Migrene.

Ako je nekome 4. kuća u Strelcu i Neptun se nalazi na 15. stepenu Strelca a Jupiter je u 10. kući na 9. stepenu Blizanca. Kada isti ovaj aspektuje ove planete, osoba ce umreti. Na primer Kada se Tranzitno Sunce i Jupiter prave konjukciju sa natalnim Jupiterom u 10. kuća tranzitni Neptun pravi konjukciju sa natalnim Neptunom.

Ako je ASC u Strelcu a vladalac je otišao u 5. kući. Ovo je karakteristika kockara, osoba je uvek spremna na rizik. Osoba jako veruje u život i veliki je optimist.

Četvrta kuća ukazuje na stanje nakon smrti. Ako se 4. kuća nalazi na 13. stepenu Vodolije i u 4. kući se nalazi vladalac Vodolije, Uran na 15. stepenu. Sve tajne koje je neko sakrio toj osobi isplivaće na površini nakon njene smrti i to kada bude tranzitirao Uran u 4. kući.

Rana smrt neke osobe se vidi kada je Mesec paralelan sa Plutonom. Sunce paralelno sa Saturnom. Eklipsa osam dana pre rođenja blizu MC. Drugi primer rane smrti je: Kada je vladalac natalne 7. kuće, Mars, u paran kvadratu sa Mesecom. Sunce u konjukciji sa Juznim Cvorom.

Šeta kuća govori o naslednim bolestima.

Najteže astrološke kuće su od ASC do 7. kuce.

Kada je nekome natalni Mesec bez aspekata a Mesec kontrolise sposobnost osobe da se slozi sa ljudima i sposobnost prilagođavanja sredini. Osoba koja ima neaspektovan Mesec, rođena je kao potpuno ranjiva u odnosu na svoju okolinu, bez ikakve zastite na emotivnoj ravni.

Žena koja ima Merkura u konjukciji sa vrhom 9. kucom, njen suprug će doživeti velike napade od njenih braća, oca. Treća kuća predstavlja neposrednu okolinu, a 9. kuća pokazuje neposredno okruženje muža. Kad god bude tranzitirao Mars preko njenog natalnog Merkura, na supruga će se izvišiti razni napadi i maltretiranja.

Kada se Neptun nalazi na 21 stepenu Raka, Mars na 24. stepenu Raka tada su ove dve planete u jakoj konjukciji a astrološki govori o izvesnoj vrsti kompleksa i o čudnoj seksualnosti.

Juzni čvor sa Fortunom u drugoj kući daje osobi da bude jako tvrdoglava.

18 stepen Raka to je stepen destruktivne energije. Kada je bila bacena prva atomska bomba Pluton je bas zauzimao ovaj stepen.

Natalne planete. Južni čvor na 19 stepenu u Lavu u 5. kući. Osma kuća u Strelcu. Mesec konjukcija Saturn i Venera konjukcija Neptun. Kada tranzitni Pluton dođe na 22. stepenu Lava, sve ove planete će se aktivirati i osoba će otići tog datuma na operaciji Ciste na jajniku.

Treća kuca na 21. sepenu Blizanca a šesta kuca na 9 stepenu Device. Kada se nadje Mesec konjukcija Saturn a vladaoc treće i šeste u šestoj kuci, zagarantovano je da osoba pati od jake depresije i neuroze na seksualnoj osnovi.

Astrolog

Branko

Polako!!!!! Ne mogu sve da pratim!
Hi hi hi!

Koliko shvatam Planeta koja je retrogradna "nije dobra"........a pre sam čula da je ona, dok je retrogradna=oslabljena........pa sam mislila i da je nevažna!!!!!!!!

Koliko shvatam pisao si samo o "tranzitnim planetama", a ne i o retrogradnim planetama u Natalnom horoskopu!

Šta znači kad se nađe retrogradna planeta u Natalnom horoskopu??????
........evo šta me muči: Strelac sam i vladar mi je Jupiter...a on je RETROGRADAN u trenutku mog rođenja..............da li je onda manje važan ili negativan ili neka druga planeta uzima njegovo mesto mog vladara???????

Back