Slazem se sa prethodnim odgovorima,upravo zbog te majcine recenice "da ce presvisnuti ako ode",tipicna ucenjivacka recenica i ovi saveti su na mestu kada je u pitanju roditeljska krivica. Ali,sta kada je obrnuto? Imam u blizoj okolini takav slucaj,par se u svemu super slaze,osim u jednoj stvari-on otvoreno pokazuje netrpeljivost prema njenoj majci,kao zena mu je jako antipaticna. Zena im se nikad nije mesala u zivot,a i on sam kaze da nisu njeni postupci razlog sto je ne voli. Devojku skoro niko ne razume,zato sto uglavnom svi automatski smatraju da je problem u toj zeni i misle da devojka preteruje i preuvelicava. Nedavno je izbila zesca svadja izmedju devojke i njenog dragog:bilo je nas par u drustvu,nesto smo se zezali,i on je odjednom,nicim izazvan poceo da se sprda(ne otvoreno,ali je u sustini bilo vrlo bezobrazno)na racun njene mame. Ona naravno digne frku,posvadjaju se. Njegovo objasnjenje-malo se zaneo,zaboravio da je i ona tu i preterao,ali da je bio samo "surovo iskren". Uglavnom joj svi govore da treba da predje preko toga,a ona izmedju ostalog pita mene sta bi ja uradila...Ja joj otvoreno kazem da bi u tom trenutku verovatno pokusala da ga pridavim,zato sto je vredjanje roditelja jedna od stvari koje ne podnosim,i da inace ne bi mogla da budem sa nekim ko nema nikakvog postovanja za njih. E sad,devojka se nalazi u bas teskoj dilemi,ne zna sta da radi. Da li je neko imao iskustva sa takvom situacijom? Jeste li presli preko toga,i da li je moguce da se takvi ispadi ne ponove?