bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 32.052
Ne zezajNpr. ja lično nikada nisam želeo svoju decu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zezajNpr. ja lično nikada nisam želeo svoju decu.
Otiso ti voz i pregazio te 1 i po muskaracSamo sam tebe čekala, niti si oženjen niti imaš decu, takvi vrše na druge najjači pritisak.
Zašto bih se zezao? Nemam tu potrebu. Nikada i nisam imao. Što ne znači da ne volim decu. Odgajio sam 3 sestričine. A i pre bih usvojio dete nego pravio.Ne zezaj![]()
Ni ja nikad nisam imala želju, a uvek je postojao pritisak.Zašto bih se zezao? Nemam tu potrebu. Nikada i nisam imao. Što ne znači da ne volim decu. Odgajio sam 3 sestričine. A i pre bih usvojio dete nego pravio.
A ti si ga, pametno i znalački procenjujući sve te silne žene, trpao u gomilu vagina i redovno punio isto toliko grla. I gde si sad? Sve bile promašene, a?Otiso ti voz i pregazio te 1 i po muskarac
Ma mene je uvek tačno bolela ona stvar za pritisak. To je srpski nacionalni sport. Guranje nosa u tuđe živote jer, jelte, JA znam šta TEBI treba u TVOM životu. Jer ko će drugi znati?Ni ja nikad nisam imala želju, a uvek je postojao pritisak.
Razumela sam da si ironican u smislu da vec imas decu a nisi ih zeleoZašto bih se zezao? Nemam tu potrebu. Nikada i nisam imao. Što ne znači da ne volim decu. Odgajio sam 3 sestričine. A i pre bih usvojio dete nego pravio.
Ej, manem78, pozdrav! I ja sam pod drugim imenom sad.E Djordje, Djordje... Koga boli k... šta neki nesretni forumaš sa nekog tamo foruma misli o tuđem životu..![]()
Pozdrav od manem78![]()
Hoću lično da ti se obraćam, prijavi me, ja tebe jesam pa ne vredi, S J A Š I više, šta treba da se uradi pa da ovaj "skrndelj" ne ide više za mnom?Nemoj licno da mi se obracas i tema nije tvoja dedovina
Pokušaću da kažem a da te ne uvredim.Deca su smisao zivota
Ili postanu smisaosvejedno.
Kaži mi da si nevin, bez da mi kažeš da si nevin. Guranje u šteker ili pitu se ne računa.Ja gde god gurnem ni ne pitam ništa samo točim! Ove koje kao neće odma nude analni![]()
Pazljivo procitaj sta sam napisao pa donosi svoje misljenje.Pa po tvom mišljenju ispade da treba da se prave vojnici, da ima ko sutra da uzme pušku u ruke.
Ti mene ne razumeš, ja sam tebe razumela.Pazljivo procitaj sta sam napisao pa donosi svoje misljenje.
Priroda je nemilosrdna prema slabima. Narod bez nataliteta muskog i zenskog je narod koji prirodno nestaje.
Zasto ti koristis muski nick a on zenski?Ej, manem78, pozdrav! I ja sam pod drugim imenom sad.![]()
Statisticki gledano, to je problem za drzavu zbog odrzivosti ekonomije.Ne vidim pad nataliteta kao problem, ali skoro svi ostali vide.
Čemu pritisak na povećanju broja stanovnika?
I vojni razlozi bili bitni vekovima unazad, odgaje milione samo da bi ih bacili u mlin za meso kao danas Ukrajina.Pa po tvom mišljenju ispade da treba da se prave vojnici, da ima ko sutra da uzme pušku u ruke.
Mnogi hoce i unuke, jer bez njih i dece starost je bez smisla realno gledano...Ni ja nikad nisam imala želju, a uvek je postojao pritisak.
Vise penzosi brinu o potomstvu, ako ga nemaju, glavna drustvena uloga im je da glasajuI nema ko da se brineo najodgovornijim glasacima penzosima.
Vidi se - mi dobro stojimo u odnosu na ostaleSa karte se vidi koje zemlje imaju najnizi natalitet.
Sve jasno,
to ce da se okrene. (btw procena je da ova planeta moze da izdrzi jedno 50-70 milijardi ljudi - to nismo ni okrznuli i nikad i necemo). Zivimo u doba kad je najvise ljudi na planeti u istoriji covecanstva, ali i u buducnosti. Nikad vise nece biti ovoliko ljudi. Krecemo u novi horizont.Ozbiljniji globalni problem je prenaseljenost planete.
a mi ćemo svi biti živi za 100 godina pa to treba da nas brine?tim tempom za 100 godina ce ostati svega oko 2..3 miliona srba
Natalitet je osnovno pitanje opstanka jednog naroda. Ako tebe ili mene i ostale koji cine sastav tog naroda nije briga za svoje i druge potomke iz naroda prirodnim procesima bicemo gotovi kao narod.Ti mene ne razumeš, ja sam tebe razumela.
Poenta je u tome da ti jesi u pravu, ali meni je nebitno ko je u pravu, sve dok svako gleda svoja posla i ne nameće svoj stav silom drugima.
Još jasnija da budem: šta tebe briga da li ja imam decu - eto to. I ne kažem tebi, nego objašnjavam.
zaboravio sam da napomenem da je ovaj stav zapravo propaganda iz negde 80-90tih koja je dovela do eugenicnih resenja kao na primer u kini gde je bilo moguce imati samo jedno dete. To im je poremetilo citavo stanovnistvo i danas imaju ozbiljnih problema zbog te politike.Ozbiljniji globalni problem je prenaseljenost planete.
Zasto kritikujes Srbiju i Crnu Goru kad mapa pokazuje da smo ispred i Turske kamoli EUNisu sebicne i feministicki raspolozene kao zene danas u Srbiji i Crnoj Gori koje prvo jure skole, provod i karijere a onda panicno jure partnere u kasnim godinama koje je tada
Zini da ti kažemKaži mi da si nevin, bez da mi kažeš da si nevin. Guranje u šteker ili pitu se ne računa.
Upravo je problem u tome sto vas ima mnogo takvih koji brinu samo o sebi ali ne i o svom narodu sta ce biti sa njim.a mi ćemo svi biti živi za 100 godina pa to treba da nas brine?
U se i u svoje kljuse. Šta će biti sa državom i narodom nije moje da razmišljam i da se bavim time.Upravo je problem u tome sto vas ima mnogo takvih koji brinu samo o sebi ali ne i o svom narodu sta ce biti sa njim.