Hvala vam ljudi na odgovorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuja sa Kosova . Ne pisu podaci ali je vrijedi je vidjet !
Dzabe druze i prskanje i sve , bar sto se komaraca tice evo par
godina su se kod nas pojavili neki Africki ( tigravi ) , to djavo ne
moze istrijebit . U sred zime ih ima .
Ja sam prije uzimao ampulu Ektanola okupam lijepo psa i stavim
ogrlicu protiv buva i krpelja , buva nije bilo , a po neki krpelj se znao
zakacit . Neznam kako se zove , ali mislim oko 7 e da je kostala .
Ali uglavnom redovno pregledam usi , izmedju prsta i jako
cesto zna da se zakaci na ledja izmedju plecki . Tu ga je tesko i
primjetit .
Inace kod nas , vec sad ce pocet krpelji jer je krenula trava , temperatura
je oko 17-18 stepeni ...
Ovaj mi brate mocno izgleda, kao vuk. Jel to onaj sa proslih stranica sto sam te pitao cime ti to hranis? A baki svaka cast, stoji kao strijela.
Kako se penje ludak ( a inače nema donja dva stepenika ) a tek kako silazi skoči na gredu pa na crep koje je tamo naslagan pa eto ga..
Poz Adrijana
Izgleda da neki ima ambicije za vodju copora
Izgleda da neki ima ambicije za vodju copora
Brate, sta ti je taj pepein? Nek smrdi, samo da se ne hvataju majmuni/ Jel to trazim u pet shop-u, veterinarskoj ili polj. apoteci? Kako koristis?Ja sam moju kuju prskao eko-san tako se zove taj sprej koji se utrljava do koze i tretman je trebalo ponavljati na 2 nedelje................jeste da pise samo pre setnje da se prska ali ja sam probao da vidim efekat i plus imala je ogrlicu protiv buva i krpelja tada je bilo super dok nije zakacila jednog jedinog zarazenog krpelja i zamalo nije platila zivotom............inace sada sam presao na obican pepein jeste da smrdi ali ne hvataju se ni u kom slucaju ni buve ni krpelji(Hvala Bogu)....... malo prepipam u toku mazenja za svaki slucaj i ko bombonica.
Brate, sta ti je taj pepein? Nek smrdi, samo da se ne hvataju majmuni/ Jel to trazim u pet shop-u, veterinarskoj ili polj. apoteci? Kako koristis?
to trazis u piljoprivrednoj apoteci
nisam ni video pre ovog posta.Boze kakvi ljudi daju otrov svasta.Sa tim muckalicama se ja nebih igrao.Za sve sto sad pricao sve je isprobano i funkcionise ali ovaj Neostomosan i Ektanon nema sanse da bih isprobavao ni na kome i ni na cemu.Prelistaj dalje, u lokalnoj polj. apoteci mu nudili Neostomosan i Ektanon, i jedno i drugo otrovno a deluje samo do prve kise. Jedna baba iz mog grada potrovala unucice Ektanonom, mislim cak da je jedno i umrlo, a ja sam mog psa pre nekih 10tak godina jedva sredila punom cinijom mleka posle tretmana Neostomosanom.