josipp1983
Početnik
- Poruka
- 32
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Josipe, prvo da te pozdravim kao i sve na forumu. Ovaj pas kako da je klon mom. mada bih rekao da je moj malo veci onako odoka sto bi se reklo. Divan pas, ali sam i kod njega primjetio kao i kod svog da ima taj tzv. kravlji stav. Identicno kao o kod mog da mu je lijeva noga malo otvorenija od desne. Ne poznajem dovoljno rasu da bih mogao sta vise reci. Ne znam dali baca usi nazad vise nego sto treba( ako tako nesto uopste i postoji). Inace lijep pas u svakom slucaju.Sretno Valentinovo svum zaljubljenicima u ovu pasminu![]()
Koliko poznajem liniju tog psa meni nije sumnjivo ni naj manje. Reci šta ti to nagoni da bi sumnjao u to?i opce mi je sumnjivo dali je to cistokrvno.
Hvala Utvar, vidim i ja sada da ne bi trebalo davilicu stavljati. Covjek se uci dok je ziv. Dali nauci sta, to je vec nesto drugo. Bio sam kod obucara, medjutim kao nemaju igle sa kojima bi busili kozu. Kozara nema.Skontao sam da od ovih ogrlica koje imam ovde u ponudi da probam rucno da prosijem jos jedan sloj ispod iste. Mozda pojas iz auta, on je cvrst. Smislicu nesto. Hvala u svakom slucaju. Opet, ako ima neko jos kakvu ideju volio bih da je iznese.
Hvala Utvar, vidim i ja sada da ne bi trebalo davilicu stavljati. Covjek se uci dok je ziv. Dali nauci sta, to je vec nesto drugo. Bio sam kod obucara, medjutim kao nemaju igle sa kojima bi busili kozu. Kozara nema.Skontao sam da od ovih ogrlica koje imam ovde u ponudi da probam rucno da prosijem jos jedan sloj ispod iste. Mozda pojas iz auta, on je cvrst. Smislicu nesto. Hvala u svakom slucaju. Opet, ako ima neko jos kakvu ideju volio bih da je iznese.
Eto nešto ovako imate deblje ,tanje..duže,kreće..![]()