Sarajevska diva mučila srpske zarobljenike?

Lab_ хоће да је компромитује.
Жена је легенда и била је уз свој народ док му је било тешко. Е сад, ако је прекршила неку етику..то је друго. То до сад нисмо знали.

nit je kompromitujem, nit je branim, govorim samo ono što sa sigurnošću znam...x puta sam razgovarao sa njom u tom periodu telefonom.

Srbe,...kojima socijalisti kroje sudbinu vec 100 godina i ne treba zaliti!!!!

Социјалисти од пре 100 година су били добри и поштени грађани. Може се проверити шта су тада говорили и за шта су се залагали.
Како то обично бива, после су дошли разни профитери, бирократе, шљам и те идеје су компромитоване.

Među optuženima za zločine našla se i Hanka Paldum, koja je, kako se navodi u izvodu iz krivične prijave, bila pripadnik "Zelenih beretki", isljednik, odgovorna za uzimanje talaca i stvaranje logora u Sarajevu, u školi "Slobodan Vuković" u periodu maj - juni 1992. godine.
ona je u julu 1992. već bila u Švedskoj...

Социјалисти од пре 100 година су били добри и поштени грађани. Може се проверити шта су тада говорили и за шта су се залагали.
Како то обично бива, после су дошли разни профитери, бирократе, шљам и те идеје су компромитоване.

Mislis da Marx nije preteca srpskim socijalistima,...i da ono sto je Tucovic govorio , nema veze s tim????

Među optuženima za zločine našla se i Hanka Paldum, koja je, kako se navodi u izvodu iz krivične prijave, bila pripadnik "Zelenih beretki", isljednik, odgovorna za uzimanje talaca i stvaranje logora u Sarajevu, u školi "Slobodan Vuković" u periodu maj - juni 1992. godine.
ona je u julu 1992. već bila u Švedskoj...

nista labe ljubavi, kad bude to sudjenje javi se da svedocis u njenu korist :cmok2:

Dodik je posle rata zajedno sa Nato tenkovima jurisao na predajnike RTRS a posle je NATO pakt preuzeo punu kontrolu nad RS,tako da nije imalo bilo kome da se obrati,a i posle su pocela masovna hapsenja srba po RS koja traju i dan danas,tako da niko nesme nist da progovori svi su se zavukli u misije rupe

Не бих баш рекао да је толика страховалада. Само је приоритет дат другим интересима..Основано се сумња на лично богаћење врха владајуће странке.

Nigde ne pise da se radi o Hanki, cak sam u nekim komentarima o ovoj vesti procitala sasvim drugo ime.

A, koja je to pevačica osim Hanke bila ekstremno popularna u to vreme u Sarajevu ?
Žena iz članka može biti samo H. Paldum.
Preslušaj klip još jednom.
U delu pesme sa Mehom Puzićem, a pesma je borbeno - rodoljubiva,
toliko se zanela da je počela da krešti !

Не бих баш рекао да је толика страховалада. Само је приоритет дат другим интересима..Основано се сумња на лично богаћење врха владајуће странке.

Pa vidi,RTRS nije smeo do pre koju godinu da prenosi utakmice reprezentacije Srbije,ili zvede i partizana a to narod obozava a kamo da emituje nesto sto nije propaganda Nato pakta i zapada,sve tv koje se nisu povinovale su nasilno zatvarane,pa je tako TV sv Georgije u Bl silom zatvorena tako sto su trupe SFORA upale i odnele opremu,sudstvo je proslo kroz NATOvu reformu pa smo tako dobili sudove koje kontrolise OHR i sud BIH koji sudi samo Srbima a dobili smo i Sipu koja ih hapsi.....ja ti kazem stvorena je atmosfera straha ,srbi ne smu da pisnu

ona je znači pravila vikend ture na relaciji Štokholm-Sarajevo zarad mučenja Srba...moguće...a nikada to nisam pomislio...:(

pa vidi jarane,oko sarajeva su bili srbi,pa kad je rat poceo iz sarajeva nije mogla ni ptica da izleti sve dok zarobljeni srbi iz sarajevskih logora nisu prokopali tunel kojim se moglo izaci iz sarajeva a tunel je zavrsen negde mislim sredinom1993 tako da su ti glupe te price o njenom odlasku i povratku

pa vidi jarane,oko sarajeva su bili srbi,pa kad je rat poceo iz sarajeva nije mogla ni ptica da izleti sve dok zarobljeni srbi iz sarajevskih logora nisu prokopali tunel kojim se moglo izaci iz sarajeva a tunel je zavrsen negde mislim sredinom1993 tako da su ti glupe te price o njenom odlasku i povratku

ona je i ulazila i izlazila, kako ne znam, niti me zanima...:lol:

ljudi mogu da pišu svašta i ja mogu za tebe da napišem svašta...uostalom, zašto bih je branio da nije istina ovo što pišem: nismo iste nacije, vere, znam joj karakter, izuzetno je pobožna muslimanka...

I Muslimani su kao i Hravti preko noci postali pobozni, kad su im i njihovi CK sekretari poceli odjednom poceli da vise po crkvama i dzamijama.

Back