Sarajevska diva mučila srpske zarobljenike?

čitaj pažljivo...novac je iznet nedelju dana pre početka belaja u Sarajevu...;)

Ma dobro, bitno da je odnela pola miliona DM, a kasnije njenim Sarajlijama koji su navodno jeli pacove da prezive i trcali stafetu 4X100 sa bidonima, pevala kako Bosnu treba braniti, kako voli njene Sarajlije vise od svega na svetu i sl budalastine.

ha ha

Iznela ga je jer je znala da ce biti rat. Jos jedna stvar koja ide u prilog cinjeniici da su oni poceli rat.

Ma da vi u Srbiji obično gledate pjesmu i pkevaća jer je Muzička vrijednost Cece za osjenu 0-, sličnih Ceci imamo i mi u Bosni i Hercegovini ali Ccinu popularnost u Srbiji nikad ne mogu postići.
Razlika je ogromna u kavlitetu muzike, pjesme i načinu izvođenja.

Vama je Hanka bolja pevacica i od Celine Dion, samo zato jer je Muslimanka i jer je srpskog civila izudarala dok su iza nje stajali mudzahedini

Sta se tice Hankinih pesama, meni su ona njena zavijanja oduvek isla na zivce, muzika za krkane.

BRATUNAC - Goran Golub, Srbin rođen u okolini Sarajeva, koji sada živi u Bratuncu, tužiće i zatražiti odštetu, ali i javno izvinjenje od jedne poznate sarajevske pjevačice, koja ga je mučila na Igmanu, u januaru 1993. godine, kada je sa drugim srpskim zatočenicima iz logora "Silos" kopao rovove i uređivao plato na kom su, za "Alijinu vojsku", pjevale estradne zvijezde iz glavnog grada BiH.

Dino dijelio cigare

Za razliku od te pjevačice, rekao je Golub, Dino Merlin je imao sjajan odnos prema srpskim zarobljenicima.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Sarajevska-pjevacica-mucila-zarobljenika-176189.html

Nisi ti srbine moj Golub nego gomno,a zasto javno ne kazes SADA ime te kloja te je mucila.Zasto?
Zato da bi ti ponudila neke pare pa da cutis,hoces da ucenjujes,ja ne vidim drugi razlog.
Zasto bi se plasio istine?!

Srbinu Goranu Golubu naredila je da sedne na pod i raširi noge, a onda mu svom snagom nagazila polni organ vrišteći od smeha

tizer2001-1358627046-255767.jpg

Alijin miljenica: Hanka Paldum
Bosanska pevačica i miljenica Alije Izetbegovića iživljavala se nad srpskim zatvorenicima u januaru 1993. u logoru Silos. Srbinu Goranu Golubu naredila je da sedne na pod i raširi noge, a onda mu svom snagom nagazila polni organ vrišteći od smeha, tvrdi advokat Dušan Tomić, koji zastupa nesrećnog Goluba, jednog od mnogih logoraša koji su prošli pevačicinu torturu.

Hanka Paldum je bila strah i trepet u logoru na Igmanu.

Више у сутрашњем издању новина...

Hm, hm, koliko li je dvoličnosti i dvostrukih aršina u ovakvim izjavama i stavovima... ???

Ponosna sto sam Muslimanka i sto sam ostala verna svom narodu za razliku od Nade Topcagic.
Ima dosta pjevaca koji su za vreme rata bili izrazito nacionalisticki nastrojeni, ali meni to ni malo ne smeta. Svako treba da bude to sto jeste. To vise cijenim i postujem, nego one koji nisu nista. Meni je sasvim normalno sto se jedan Era Ojdanic i jedna Snezana Djurisic osjecaju velikim Srbima, kao sto se i ja osjecam velikom Muslimankom. Smatram da to nikoga ne treba da vrijedja. Ja ih cijenim i uvjek cu ih vise postovati nego one beskicmenjake koji su se pehlivanili.
...

http://muzika14.tripod.com/interwievs/id33.html

U emisiji kod Zorana Pejića Peje na TV DM SAT oči u oči našle su se Neda Ukraden i Hanka Paldum, ali nisu zakopale ratne sekire.
Peja je naizmenično postavljao pitanja zavađenim pevačicama, a na kraju su se rastale bez reči.
Naime, dve pevačice su do početka rata u Bosni i Hercegovini dobre prijateljice, ali Hanka ne može oprostiti Nedi odnos prema BiH tokom rata devedsetih prošlog veka i zbog toga s njom nije razgovarala skoro 20 godina.

"Ogorčena sam. Zvala sam je 1992. godine da snima pesmu 'Ne daj se, Bosno', a ona mi je rekla: 'Koja Bosna? Ne zanima mene Bosna od Sarajeva do Busovače'. Pa spraši za Beograd. I nedavno je u jednoj TV emisiji rekla: "Ja sam se brinula, poslednja koju sam zvala, bila je Hanka. Zvala sam je da s decom dođe u Beograd kod mene." Koga je zvala?
Zar je mogla otići u Beograd i ostaviti svoj grad", ogorčena je Hanka.

http://www.kurir-info.rs/hanka-paldum-ne-oprasta-nedi-ukraden-clanak-141608

Poslednja izmena:
Goran Golub tužiće i zatražiti odštetu od jedne poznate sarajevske pevačice, koja ga je „mučila na Igmanu“ 1993. godine, kada je sa drugim srpskim zatočenicima iz logora „Silos“ uređivao plato na kom su, za Alijinu vojsku, pevale estradne zvezde, prenose "Večernje Novosti".

Goran Golub, Srbin rođen u okolini Sarajeva, koji sada živi u Bratuncu, tužiće i zatražiti odštetu, ali i javno izvinjenje od jedne poznate sarajevske pevačice, koja ga je „mučila na Igmanu“, u januaru 1993. godine, kada je sa drugim srpskim zatočenicima iz logora „Silos“ kopao rovove i uređivao plato na kom su, za Alijinu vojsku, pevale estradne zvezde iz glavnog grada BiH.

Dino Merlin delio cigare!

Za razliku od te pevačice, rekao je Golub, Dino Merlin je imao sjajan odnos prema srpskim zarobljenicima. On im se najuljudnije obraćao i delio, pored ostalog, cigarete.

On je pre dva dana svedočio pred Tužilaštvom BiH, kao svedok Tužilaštva, protiv optuženih za zločine nad srpskim zatvorenicima u tom zloglasnom logoru.
Po njegovom rečima, stražari nisu mučili i zlostavljali zatvorenike, „ali jesu kojekakve paravojske koje su ulazile u logor i činile sve i svašta“.
Golub, koji je u logoru bio od juna 1992. do januara 1996. godine, jedan je od logoraša sa najdužim stažom. Strahotu, koju je, kako kaže, doživeo „od jedne estradne zvezde iz Sarajeva, koja sada često peva i zarađuje veliki novac i u Srbiji“, nije želeo da iznosi na suđenju, ali je rekao da će je tužiti i odmah, posle svedočenja, dao je punomoćje advokatu Dušku Tomiću iz Sarajeva da to učini.
- Golub nije hteo javno da saopšti identitet pevačice, ali je to meni rekao. Postoji i izveštaj o tome da je dao izjavu policiji RS u Bratuncu 2003. godine i službenicima SIPA četiri godine kasnije, ali niko tu pevačicu do danas nije pozvao ni na razgovor - kaže advokat Tomić za „Novosti“ i objašnjava kako je ta estradna zvezda mučila njegovog klijenta:
- Dok su bili na platou, na Igmanu, gde se spremao nastup pevača za Armiju BiH, Golubu je prišla poznata pevačica i provokativno ga pitala: „Hoćeš da j...š.“ Nestretni Golub je, naravno, odrično odgovorio. Onda mu je diva naredila da sedne na zemlju, da raširi noge, pa ga je snažno, vojničkom čizmom, udarila među noge od čega mesecima nije mogao da se oporavi. Njeno ime i sve druge detalje saopštićemo kada tužba stigne u nadležno tužilaštvo.
Advokat Tomić kaže da će, vrlo brzo, pokrenuti postupak protiv pevačice, „koja je, i po priči stražara iz tog vremena i njihovih šefova, bila baš miljenica Alijine vlasti u Sarajevu“.

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/sarajevska-pevacica-mucila-srpske-zarobljenike/9175

Лажи, лажи, лажи,
великосрбијанских клерофашиста и хулигана, сви су им криви, док цели демокрацијски свијет и просрбиа шњима зна истину,
зли Срби су једини кривци за све, сви су ипоручени и сви ће бити осуђени.

Ja sam to prvi put pročitao u Reviji 92 sredinom 1993. godine.
Revija 92 je tada važila za policijsko glasilo, no da sačekamo sudski epilog.
Nisam gledao film Montevideo zato što je akter nosio majcu osumnjičenog za ratne zločine Divljaka, niti ću ikada gledati film gde se taj propagator pojavljuje, a ovu nisam slušao, a tek posle ovog sadističkog mučenja...; ako se ispostave osnovi sumnje tačnim.

Back