Сарадња комуниста са усташама и Немцима

pa ja sam se pridrzavao dve tvoje verzije , tj tvog dokaznog postupka tvrdnjom

i tvoje teorije "svi koji se nalaze sa neprijateljima su izdajnici i saveznici".
dakle na fotkama kao sto vidimo imamo upravo sve ispostovane tvoje pravilnike,
fotka je nadjena u muzeju i na njoj se vide saveznici tj tzv partizani i usrase , domobrani, nemci...kako ko i kako kad :mazi:
i kad smo tu evo jos jedan iz istog muzeja
Pogledajte prilog 701859
Zaboravi si da postavis link koji dokazuje da je fotografija iz Muzeja i sta pise kao izvor
:rotf:

nisam nista zaboravio, napisano ti je sve, primenio sam isti onaj metod kojim se ti koristis,
Nikita Kulganov:
Poreklo slike je Muzej u Hrvatskoj,

"poreklo slike je muzej u srbiji" :cepanje:
:rotf: Ja sam postavio link gde pise da je slika u Muzeju u Hrvatsku, ako nemas link za to sto tvrdis, ide ti slika na temu na falsifikate

''saradnja'' ustasa i komunista
Učestvovala je u mnogim partizanskim akcijama, a posebnu ulogu je imala na održavanju partijskih veza Karlovca sa partijskim rukovodstvom u Zagrebu i partizana na Petrovoj gori
Nada Dimić (Divoselo kod Gospića, 6. septembar 1923 — Stara Gradiška, 23. mart 1942) bila je revolucionarka, učesnica Narodnooslobodilačke borbe i narodni heroj Jugoslavije.
Slučaj devojke koja je prilikom hapšenja ubila jednog, a ranila drugog ustašu i koju karlovčki i zagrebački islednici nisu uspeli da nateraju da im bilo šta kaže zaniteresovao je komandanta sistema koncentracionih logora „Jasenovac” Maksa Luburića.
https://www.espreso.rs/vesti/drustv...Nbd8evn_STTzH165i0nKJXi-nYJBq93shcPZIwi-8iqeI
765765_16588607135e70b5abd0724036660577-700x393x00274_ls.jpg

:rotf: Ja sam postavio link gde pise da je slika u Muzeju u Hrvatsku, ako nemas link za to sto tvrdis, ide ti slika na temu na falsifikate
nisi ti postavio nikakav link, dakle opet si falsifikovao. :cepanje:
da postoji link ne bi tamo ispisao milion poruka opravdanja jer ne postoji cak ni poziv na arhiv ili zbornik ili bilo koji drugi dokaz postojanja,
jedino sto tamo stoji je da je "nadjeno u muzeju" , dakle dobio si identican odgovor kakav si ti tamo postavio .:maramica:

nisi ti postavio nikakav link, dakle opet si falsifikovao. :cepanje:
da postoji link ne bi tamo ispisao milion poruka opravdanja jer ne postoji cak ni poziv na arhiv ili zbornik ili bilo koji drugi dokaz postojanja,
jedino sto tamo stoji je da je "nadjeno u muzeju" , dakle dobio si identican odgovor kakav si ti tamo postavio .:maramica:
Nemas link, idu ti slike na falsifikate.
Ja sam postavio link knjige Borbe za Kupres, gde pise da su slike iz muzeja, ti takav link nisi postavio barone Minhauzen.

Na slici je Koca Popovic ?
Pravi Koca Popovic ocigledno nije na snimku nego neki drugi, koji se okrece i pozira da ga kamera sto bolje uhvati.da se vidi da je partizan. :)
Pravi Koca Popovic
Koča_Popović.jpg

''Koca Popovic'' sa snimka
untitled.png

Taj insert podseca na propagandni film Straza na Drini, gde je sve namesteno kada hvataju ''partizane''
23.50

Poslednja izmena:
Na slici je Koca Popovic ?
Pravi Koca Popovic ocigledno nije na snimku nego neki drugi, koji se okrece i pozira da ga kamera sto bolje uhvati.da se vidi da je partizan. :)
Pravi Koca Popovic
Pogledajte prilog 705078
''Koca Popovic'' sa snimka
Pogledajte prilog 705079
Taj insert podseca na propagandni film Straza na Drini, gde je sve namesteno kada hvataju ''partizane''
23.50
Да Коча Поповић сарадник окупатора.

''dokaz''saradnje komunista i drzave Ndh. To je apsurd dokazivati da je bilo neke saradnje sa Nemcimai ustasama , kada su se partizani tukli sa njima ceo rat
"dokaz saradnje" radica i usrasa ....

Тужилац: Добро Радићу. Јесте ли ви имали два сина и јесу ли погинули обојица као партизани?
Оптужени: Погинули су у борби против усташа и Немаца

Бранилац: Вама се ставља на терет сарадња са окупатором, што значи да сте били у пријатељским односима са окупатором. Ако сте били у пријатељским односима са окупатором, зашто нисте свога сина, који је био у Јасеновцу, спасли? Да ли сте што покушали у томе смислу.
Оптужени: Покушао сам, али није ишло. Јавио се један човек из Бање ЈТуке, који је разговарао са ондашњим великим жупаном. Тај велики жупан био је народни човек, а да је био народни човек види се и из тоГа што су Га усташе убили. Он је рекао да је мој син жив у Јасеновцу, па је рекао да ће један човек из Бање Луке отићи у Јасеновац. Он је добио пропусн.ицу и оишшао у Јасеновац. Пустили су га тамо. Али кад се вратио, ухапшен је у Старој Градишки и читаву Годину дана није долазио натраг. Кад се вратио, послс Годину дана, рекао је да је био с мојим сином, да Га је видео у Јасеновцу, али каже да су га на повратку усШаше ис- 7 3 5 пребијале и он је остао у болници. Из тога, се види да ли сам ја био пријатељ усташа и да ли су они били моји пријатељи. Сем тоГа, мој син и моја два сестрића, и још двадесет мојих рођака, Јошавчана, који су поГинули, сахрањени су у Котор Вароши. Да сам ја био пријаисељ усташа, ја бих отишао у Котор Варош да њихова мртва тела пренесем и да их сахраним.

"dokaz saradnje" radica i usrasa ....

Тужилац: Добро Радићу. Јесте ли ви имали два сина и јесу ли погинули обојица као партизани?
Оптужени: Погинули су у борби против усташа и Немаца

Бранилац: Вама се ставља на терет сарадња са окупатором, што значи да сте били у пријатељским односима са окупатором. Ако сте били у пријатељским односима са окупатором, зашто нисте свога сина, који је био у Јасеновцу, спасли? Да ли сте што покушали у томе смислу.
Оптужени: Покушао сам, али није ишло. Јавио се један човек из Бање ЈТуке, који је разговарао са ондашњим великим жупаном. Тај велики жупан био је народни човек, а да је био народни човек види се и из тоГа што су Га усташе убили. Он је рекао да је мој син жив у Јасеновцу, па је рекао да ће један човек из Бање Луке отићи у Јасеновац. Он је добио пропусн.ицу и оишшао у Јасеновац. Пустили су га тамо. Али кад се вратио, ухапшен је у Старој Градишки и читаву Годину дана није долазио натраг. Кад се вратио, послс Годину дана, рекао је да је био с мојим сином, да Га је видео у Јасеновцу, али каже да су га на повратку усШаше ис- 7 3 5 пребијале и он је остао у болници. Из тога, се види да ли сам ја био пријатељ усташа и да ли су они били моји пријатељи. Сем тоГа, мој син и моја два сестрића, и још двадесет мојих рођака, Јошавчана, који су поГинули, сахрањени су у Котор Вароши. Да сам ја био пријаисељ усташа, ја бих отишао у Котор Варош да њихова мртва тела пренесем и да их сахраним.
To ti je odgovor na ubijenog Tiljka od komunista ?

Back