Сарадња комуниста са усташама и Немцима

''saradnja'' komunista i ustasa...
Kozara_ustaška_propaganda.jpg

Шта насловна страница те књиге доказује?
uglavnom dokazuje da su nastavili sa falsifikatima , sto se vidi i iz referenci ispod teksta odakle je skinuo taj plakat :maramica:
https://www.wikiwand.com/sh/Bitka_na_Kozari
vidi se da je u toj akciji na kozari stradalo uglavnom nevino civilno stanovnistvo (skoro 70 000) dok su tzv partizani prakticno izvukli sa 2000 zrtava,
i umesto da kazu stradali civili oni kazu stradali tzv partizani koji su sve to i zapoceli znajuci da ce usrase potom da udare po srpkim selima i srpskom zivlju..

Kozara Grob Partizana - Franjo Rubina 1942
"Franjo Rubina, predsjednik Društava hrvatske katoličke đačke omladine. je napisao tri knjige pod sljedećim naslovom:
1. "Kozara grob partizana", Zagreb 1942,
2. "Krvave tajne planine Kozare", Zagreb 1942,
3. "Tri mjeseca pod crvenom zvijezdom", Zagreb 1943. godine.U sve tri knjige partizane je prikazivao kao bandite, palikuće, ubojice, razbojnike i zlobnike
. "
KNJIZZIDKOM3.jpg

"Franjo Rubina, predsjednik Društava hrvatske katoličke đačke omladine. je napisao tri knjige pod sljedećim naslovom:
1. "Kozara grob partizana", Zagreb 1942,
2. "Krvave tajne planine Kozare", Zagreb 1942,
3. "Tri mjeseca pod crvenom zvijezdom", Zagreb 1943. godine.U sve tri knjige partizane je prikazivao kao bandite, palikuće, ubojice, razbojnike i zlobnike
. "
KNJIZZIDKOM3.jpg
Дакле комунисти су убице, разбојници и бандити и све то према Никитином извору.
Када би бар гледао шта поставља!

pa sta sad vise ne vazi tvoja teorija da su svi koji se nalaze sa neprijateljima izdajnici i saveznici :cepanje:
pa jel ti vise odgovara onako kako si ti pre neki dan odgovorio, "fotka je nadjena u muzeju" :hahaha:

pa eto sam izaberi koja je verzija , obe su tvoje :mazi:
Moja verzija je daj podatke , gde je slikano, kada i ko je na slici. :mazi:

Moja verzija je daj podatke , gde je slikano, kada i ko je na slici. :mazi:
pa ja sam se pridrzavao dve tvoje verzije , tj tvog dokaznog postupka tvrdnjom
Poreklo slike je Muzej u Hrvatskoj,
i tvoje teorije "svi koji se nalaze sa neprijateljima su izdajnici i saveznici".
dakle na fotkama kao sto vidimo imamo upravo sve ispostovane tvoje pravilnike,
fotka je nadjena u muzeju i na njoj se vide saveznici tj tzv partizani i usrase , domobrani, nemci...kako ko i kako kad :mazi:
i kad smo tu evo jos jedan iz istog muzeja
fgbgfngu.jpg

Back