banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
to je odgovor na tvoju saradnju sa usrasamaTo ti je odgovor na ubijenog Tiljka od komunista ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je odgovor na tvoju saradnju sa usrasamaTo ti je odgovor na ubijenog Tiljka od komunista ?

ti u stvari nemas pojma o cemu pisesKakve veze rukopis ima sa filmom i slikom ?

Spamujesto je odgovor na tvoju saradnju sa usrasama![]()

Baron Falisfikatovic se javljati u stvari nemas pojma o cemu pises![]()

opet se javljas na temama o kojima pojma nemas , dokle breBaron Falisfikatovic se javlja![]()

Ko mi kaze, neznalic neznalovskiopet se javljas na temama o kojima pojma nemas , dokle bre![]()

ratovali..osim kada nisuNista od dokaza o nekoj saradnju ustasa i komunista, jer su oni ratovali od pocetka do kraja rata.

Partizan gleda dokumetaciju zarobljenih nemaca i to je saradnja ?

stvarno?Partizan gleda dokumetaciju zarobljenih nemaca i to je saradnja ?
Ti gori falsifikator od Samardzica

Ti si prvi postavio fotografiju, daj ti linkstvarno?
a gde si nasao taj podatak ?
ajde daj nam link da i mi to vidimo![]()
pa ti si rekao da su nemci zarobljeni , a sad ispada da ti po obicaju nagadjasTi si prvi postavio fotografiju, daj ti link
ps. na slici nema nemaju oruzije

Gde ti je link, opet postavljas slike o kojima ne znas nista kao i samardzic i onda izmisljas mart 1943 istocna Bosna, po slici si zakljucio falsifikatorcicupa ti si rekao da su nemci zarobljeni , a sad ispada da ti po obicaju nagadjas
ps a jesu li velebit i djilas nosili oruzje na pregovore u "nepokoreni grad " zagreb![]()

s tobom vazda neki cirkusGde ti je link, opet postavljas slike o kojima ne znas nista kao i samardzic i onda izmisljas mart 1943 istocna Bosna, po slici si zakljucio falsifikatorcicu
![]()

s tobom vazda neki cirkus
"Partizan gleda dokumetaciju zarobljenih nemaca" i "mart 1943 istocna Bosna"
i ja sad opet pitam odakle ti te informacije , gde si to nasao ???
ili da i ovo pripisemo tvojj kristalnoj kugli![]()
Odakle tebi informacija da na slici saradjuju partizani i nemaci, gledas u pasulj ?pa ja nisam ni rekao da saradjuju , to si ti sad rekao,Odakle tebi informacija da na slici saradjuju partizani i nemaci, gledas u pasulj ?
bane postavlja slike, ali bez linkova, i tako falsiifkuje
a predhodno si jos napisao i

Ti si postavio sliku, postavi i link ako smes , jer ti sve zivo falsifikujespa ja nisam ni rekao da saradjuju , to si ti sad rekao,a predhodno si jos napisao i
"Partizan gleda dokumetaciju zarobljenih nemaca" i "mart 1943 istocna Bosna"
ja sam samo pitao odakle ti te informacije i ti sad izmisljas da sam ja nesto tvrdio
vec sam ti to ranije napisao, ja se samo drzim tvojih pravila, "cim kontaktiras sa okupatorima ti si saradnik okupatora"
i eto tako je ova fotka tu gde je![]()

Постојала је пре рата и за време рата, а овај чланак то не демантује."saradnja'' ustasa i komunisat, koja nikada nije ni postojala
Pogledajte prilog 706081
Nije postojala sardanja ni pre ni za vreme, a clanak uparavo to potvrdjuje, jer partizani su ubijali ustase kad god su stigli.Постојала је пре рата и за време рата, а овај чланак то не демантује.
После рата што показује овај чланак наравно да јесу јер су и усташе хтеле да руше ту државу па зато.Nije postojala sardanja ni pre ni za vreme, a clanak uparavo to potvrdjuje, jer partizani su ubijali ustase kad god su stigli.
Pre rata sve se svodi na ''pozdrav', a za vreme rata samo su borbe izmedju partizana i ustasa os Kozare, Kupresa, Bihaca, Jajca….После рата што показује овај чланак наравно да јесу јер су и усташе хтеле да руше ту државу па зато.
Пре рата се све своди на интерес, рушења Југославије зашта су се оба покрета залагала, током рата испреплетана сарадња и борбе, сарадња јер је руководство било углавном хрватско па се тражио компромис са усташама, а борбе јер је ипак у партизанима било највише Срба које су Хрвати хтели да истребе.Pre rata sve se svodi na ''pozdrav', a za vreme rata samo su borbe izmedju partizana i ustasa os Kozare, Kupresa, Bihaca, Jajca….
Hravtsko rukovodstvo se odmah na pocetku rata sukobilo sa ustasama , sta se sve desevalo u Zagrebu od 41 do 42, koliko ubistava ustasa, Nemaca i koliko diverzija, a uns ustaska nadzorna sluzba tokom rata je hvala samo komuniste.Пре рата се све своди на интерес, рушења Југославије зашта су се оба покрета залагала, током рата испреплетана сарадња и борбе, сарадња јер је руководство било углавном хрватско па се тражио компромис са усташама, а борбе јер је ипак у партизанима било највише Срба које су Хрвати хтели да истребе.
Одмах на почетку је хтело да уђе у усташку владу постављали смо то већ.Hravtsko rukovodstvo se odmah na pocetku rata sukobilo sa ustasama , sta se sve desevalo u Zagrebu od 41 do 42, koliko ubistava ustasa, Nemaca i koliko diverzija, a uns ustaska nadzorna sluzba tokom rata je hvala samo komuniste.
Ustase su hteli da istreba Srbe, ne Hrvata. ''Saradnja'' se svodi na falsifikate da je Pavelic poslao Titu pismo ( koje niko nikada nije video ), sporazum izmedju partizana i ustasa o napadu na cetnike u Istocnoj Bosni ( za koji bane kaze da tek treba da otkrije ) ….