Piše se insistirajući.инсистиралући
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše se insistirajući.инсистиралући
Мислим да си копирао мој пост а одговорио на неки други.Тешко је повући црту измежу личник заједничких колективних интереса .....
Еволуција права и правде иде од прастарог 'колико моћи толико и права ' . па до данашњега 'право имају и нејаки и безпомоћни '
Чудна је еволуција хуманизма која је практично опозитна еволуцију у природи .....
У природи победи ко ји имају боље очи дуже руке .. спретније прсте .....
Али то је ипак само љуштура .. Понекад је мозак ограничен ... спољачњошћту.. Нигде се то не види као код хомо сапијенса
Хомо Сапијенс је хедикепиран као врста телом био .. ни канџи ни крила ... а опет тај мозак .. га је 'издвојио '
Данас многи покушавају вратити евоулуцију уназад инсистиралући на сили .. физичкој .. па њеним дериватима ... сили економској ... власничкој.. законској ..
инсистирајући на принуди .. наместо да инсистирају на слободу .. која не угрожава слободе других .. као једино праведном и правом принципу
Мислим да си копирао мој пост а одговорио на неки други.
Лепо каже Радован IV ’Људи ништа незнају’.
Мора једном да се повуче црта и отворено каже
ко је играо по правилима а ко није.
Због таквог искривљеног односа према закону
и уставу још увек немамо концензус да ли је
ЈНА била легитимна војна сила у време распада
СФРЈ. Милиони Југословена нису имали проблема
са гажењем заклетве како у ДСР-у тако и ’90-их.

И ти као прока да прочиташ тему, о свему томе је већ дискутовано, чак на више тема, али то вама не смета да постављате те неистине од Радановића, Радовановића, Латаса и осталих поново.Дај извор ко је, када и где је доказао те наводне фалсификате. Ово што ти кажеш да су фалсификати баш ништа не вреди.
Ја сам у неколико наставака дао линковане доказе о фалсификатима које су про-четнички аутори књиге ,,ЗАТАМЊЕНА ИСТИНА'' али ти си брже-боље то обрисао (затворио тему) дс се не сазна истина о четничким неделима и нео-четничким манипулацијама.
Исто тако и ти дај доказе о тим фалсификатима а не овако, тврдња без доказа.
Опет ти са твојим манипулација, шта каже музеј у вези ове слике коначно?jok nije bilo
a nije bilo ni šamaranja četnika od strane ustaša na splitskoj rivi?
nije bilo ni zajedničke odbrane knina sa nacistima od partizana??
nije bilo ni zajedničkog bežanja prema austriji pred partizanima?
nije bilo ni dogovora sa jevdjeljićem o saradnji i propuštanju četnika kroz ndh?
nije bilo ni druženja u kafani sa čašama u ruci?
Pogledajte prilog 587094
Па добро ко је играо по правилима?Па није.. Твоје 'повлачење црте' ми је била инспирација за асоцијације![]()
Па добро ко је играо по правилима?
rekli mu da dodje juce ili prekljuce pa ce da mu objasne ko je ko na fotkiОпет ти са твојим манипулација, шта каже музеј у вези ове слике коначно?

bilo je svega ...ali samo na "znacima" i u cuvenim "zbornicima" , a kao sto znamo od pravih dokaza tako neceg nema nista ,jok nije bilo
a nije bilo ni šamaranja četnika od strane ustaša na splitskoj rivi?
nije bilo ni zajedničke odbrane knina sa nacistima od partizana??
nije bilo ni zajedničkog bežanja prema austriji pred partizanima?
nije bilo ni dogovora sa jevdjeljićem o saradnji i propuštanju četnika kroz ndh?
nije bilo ni druženja u kafani sa čašama u ruci?

"ZAPISNIK O POTPISANOM SPORAZUMU" ,Неће бити. Не постоје записници о састанцима, већ записници о потписаним споразумима. Ево један типичан пример:http://www.znaci.net/00001/4_14_1_74.htm
Ово је записник о потписаном споразуму између четничког одреда ,,Кочић" и власти НДХ о заједничкој борби против партизана и признању НДХ од стране четника. Дакле, све јасно.

ne moze niko danas da tvrdi ni ovo ni ono, nego ti ako imas neki adekvatan dokument postavi pa da vidimo o cemu se radi.DAKLE TI ODGOVORNO TVRDIŠ DA BOSANSKI ČETNICI NISU POTPISALI NI JEDAN JEDINI UGOVOR O LOJALNOSTI NDH?
stavio si link u kome se opisuje cetnicko spasavanje nemackih pilota ???Ako ми је корисник тражио линк за четничко спасавање и ја сам му то приложио, зашто си ми обрисао пост?
do sad nisi okacio ama bas ni jedan ugovor, sporazum , sta god ,jel treba da opet kačimo one silne ugovore četnika i ustaša o lojalnosti ndh?

koji si ti SPORAZUM postavioПостави тај споразум овде да се види, као што сам ја поставо споразум Дреновићеве јединице и власти НДХ.

ti si u dva pasusa prakticno u par recenica pokazao ozbiljno nesuglasje samog sa sobom.Сарадња је кад имаш споразум одређених снага, одредбе споразума и заједничке акције у складу са тим споразумима. За све ове наведене примере четничких команданата постоје и споразуми као и извори о заједничким акцијама. Како рекох, на основу тих споразума четници су били легализовани као део војске НДХ.
Ако то није сарадња онда ја не знам шта је. На овом пдф-у се мартовски преговори сматрају ,,кључним доказом" измишљене усташко-партизанске сарадње, иако ту нема никаквие сарадње пошто су преговори преговори, а не сарадња. Сарадња би била да је склопљен неки споразум и да су уследиле заједничке акције на основу тога. Пошто тога у тој причи нема, потпуно је сулудо наводити мартовске преговоре као доказ сараде партизана и НДХ, јер преговоре имају и зараћене стране.
ocel skoro neki takav sporazum biti i obelodanjen ???О сарадњи четничких одреда и команданата са усташким властима. Конкретно, мислим на споразуме и заједничке војне акције између власти НДХ и четничких команданата. Рецимо, Урош Дреновић, Раде Радић, Мане Роквић, Вукашин Марчетић, Лазар Тешановић, Радивоје Керовић и тако даље, су имали потписане споразуме са НДХ.
treba biti slep i ne prepoznati sijaset falsifikata koje si postavio ovde mnogo puta od falsifikovanih fotografija do falsifikovanih "ugovora" ,Уговора и споразума између четника и усташа у држави НДХ има сијасет. Треба бити стварно слеп а не прочитати шта се о тој сарадњи пише.
pa ajde ti posto tvrdis da se to desilo napisi i rezultatenego ajde lepo ti nama reci, kad si već priznao da su se sastajali četnici i ustaše i da su na tim sastancima vodili zapisnike, šta je u tim zapisnicima bilo dogovoreno, konstatovano, uredjeno ?????

prosto je , vratis se nekoliko decenija unazad i konstatujes sledece...Да би повукао црту .. прво мора да видимо шта су правила ?!
Мада она оно ини ко црту повлачи самим тиме и правила дефинише ....
Црта је .. убијати из заседе ... 'агресорску војску' која то није била .....
ali je posle dokazano da je vase dokazivanje falsifikovanja puno falsifikataЈа сам у неколико наставака дао линковане доказе о фалсификатима које су про-четнички аутори књиге ,,ЗАТАМЊЕНА ИСТИНА''

ali je posle dokazano da je vase dokazivanje falsifikovanja puno falsifikata![]()
Ваш оригинал је фалисифакат копије .
ne postoji "nas original" postoji samo istina koju su nosioci vlasti posle 44-e prikrivali ili falsifikovali kako kad i po kojoj potrebi.
ovo sto se danas pojavljuje je istina koja je decenijama cucala u srbima i cekala da konacno izbije na videlo...
predpostavljam da bi ova primedba trebala da ukaze na tvoje prisustvo 44-e na terenima zlosrecne kraljevine te da su tvoja pisanija ovde upravo secanja iz "prve ruke" ???.. а Ви сте '44'те имали колико годиница ?! Или вам све препричали из друге треће руке ....
.