Проко ти си срамота за модератора на овом форуму, могу да схватим да свако може да има различито мишљење по неком питању али ти си непоправљиво тврдоглав чак и када је нешто више него очигледно, или си једноставно до краја индоктриниран комунистичком идеологијом да си изгубио сваку могућност спознаје истине.
У сваком случају твоје присуство овде је апсолутно непотребно, изузев у случају што нам твојим примером показујеш докле су неокомунисти спремни да иду у одбрани својих изгубљених виртуелних идеала.
Није он овде модератор, него неком другом ПДФ-у.
Код њега, као и сваког другог комунисте постоји одређен психички проблем који ја лично стручно називам ћоравост по партијској линији.
Тј. као сваки присталица тоталитарних идеологија, његовом мозгу је немогуће да види било како друкчије него црно-бело. Такав неће никада прихватити било шта друго осим оно што му партија каже. Тако ће такви сопствену историју називати четничким фалсификатима ако се у њој нађе нешто што не одговара слици идеалних партизана(као када ми у неком њиховом Зборнику нађемо неки документ неповољан по њих), вероваће да је свако ко не мисли исто издајник, нпр. вероваће да је Калабић издао Дражу и поред тога што је доказано да није итд, вероваће да четници никада нису пуцали ни на кога другог осим на партизане, и поред тога што се и у њиховој историји може наћи доказа за супротно.
Разуми једно Леки,
критички начин размишљања је немогућ код присталица тоталитарних идеологија. Они не постављају питања, они следе реч партије као слепац пса. Шафаревич је то лепо описао-комунизам је као кошница пчела, све раде по аутоматизму и не могу да живе ван кошнице. Тако и комунисти-они увек остају то што су, и увек раде по аутоматизму, тј. по речи своје партије. Тако су од малих ногу научени и не могу да буду друкчији, не када знамо да су живели огроман број година у таквом систему.
Стога на проку немој да обраћаш пажњу. Као што сам ти рекао, његово није да се расправља, његово је да провоцира и да затвара теме.
Када му се пружи противдоказ који га обара, он се повуче, не одговори никада и када тема мало замре, оживљава је поново.
Онако како је побегао са теме о Лијевча пољу када сам изнео противдоказ који доказује да је његова прича о 40 000 четника на Лијевча пољу измишљотина, и онда када сам оборио његов текстић о бројном стању црногорских четника, износећи колико велике небулозе је аутор писао, као и чињенице да није цитирао ништа као извор за толика бројна стања црногорских четника, прока се није појавио не теми Историјска питања и инфо. И ти и ја знамо да неће одговорити ни теби.
Стога, финална порука-не храни трола. Он и жели да га узалудно испитујеш питања на која ти неће дати одговор да би могао на миру да настави да шири своје троловање.
Поздрав