Википедија је ту постављена ако ниси приметио, а ниси јер си погубљен сад скроз да не знаш како се зовеш, због Милетиног заробљавања које си поставио, а извор о тој верзији је оно што сам поставио, јер се то налази на Википедији овде:
https://sr.wikipedia.org/wiki/Милета_Окиљевић
"Немци су Милету повели у Гацко, а приликом проласка кроз Автовац, локални четници су одлучили да „откупе” Милету. Они су Немцима у замену за њега дали 60 грла стоке, коју су претходно опљачкали по гатачким селима од породица, чији су чланови били у партизанима или су били партизански сарадници. Четници су Милету три дана мучили у
Автовцу и на крају су га
18. маја 1944. године обесили.
[2]"
где референца показује на ово:
"Народни хероји Југославије (том други) 1982, стр. 42."
а то је оно што сам ја поставио.
Дакле о таквом заробљавању Милете причају сами комунисти, других извора нема.
Не, него ти не гледаш шта постављаш па испадаш смешан, дешава се то када се ухватиш за једну реченицу, а не гледаш цео догађај ни контекст у коме се то све дешава.
Поставио сам ти следећи документ у серији, поред тог који си поставио ти везан за исти догађај на Мајевици августа-септембра 1942 године где пише да исти тај Ковачевић напада Дражине четнике и то на више места у тексту али како немаш објашњење за то креће глупирање и троловање.
Не постоји такав документ, измишљаш и укопаваш се даље, поставио си један где стоји да четнички вођа Ковачевић предаје неке
заробљенике, осам њих, једну жену и једно дете међу њима, а не партизане.
Констатовао сам из приложеног ко нема благе везе са овим него скаче из авиона без падобрана.
Ја уопште нисам коментарисао овај документ који си поставио него онај из 1942 године, покушаваш да се извадиш али не иде.
Поставио сам ти документ из исте серије везан за исто време за исто место где се каже да четници протерују НДХ посаде и прекидају пругу, такође се каже да су пристали да учествују у некој операцији али после пљачке њихових села од стране хрватске милиције то отказали и вратили се у села, то си ваљда успео да видиш или да ти увеличам.
Не пада ми на памет да те питам како је могуће да четници пропуштају снаге НДХ и у исто време протерују њихове посаде јер је за тебе то немогућа мисија, толико си ограничен.
Манипуланти су они који износе нешто извртајући контекст догађаја.
Поставио сам како Ковачевић у исто време напада Дражине четнике, отвори очи или питај оне што су састављали тај извештај.
Уз то твој другар ДД је управо поставио везицу ка Погледима, и то не ка сајту где се налазе текстови што је дозвољено него баш ка форуму што није дозвољено, али ти то ниси пријавио иако си кукумакао везано за то више пута, то довољно говори о теби.
Не знам ја ко је тај Ковачевић ни сада, и какву улогу је имао у другом светском рату, видим из оних извешатаја да је нападао Дражине четнике и предао неке заробљенике Немцима и то је све.
Поменута господа са форума причају о догађајима из 1944 године, а не овоме што смо ми причали 1942 године, тако да то није релевантно за ову расправу уопште, чак и не кажу ко је он био тамо, само га спомињу.