Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
Даље, поставио си цитате са форума Погледи где тамо пишу да тај Ковачевић напада Ђуришићеве четнике у Мајевцу код Добоја, а не на Мајевици, 1944 године, дакле не ради се о истом догађају ни о истом месту.Како ниси схватио да појасним, причамо о Мајевици и то августа 1942 године што се лепо види из немачких извештаја постављених горе.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Јесте али не партизане, то си тврдио а то није тачно.
И то си поставио на теми сарадња четника са Немцима, и то спочитаваш Дражиним четницима који су нападнути исто тада од одреда тог Ковачевића.
И то не можеш да објасниш јер си индоктриниран.
Наравно да је крај, све је јасно, нова твоја измишљотина, треба пребацити ово на фалсификате.
Прилог који сам поставио је одговор на твоје питање: ко је тај четник Ковачевић? Ја сам ти прецизно одговорио и ово твоје тртљање је беспредметно.
Комадант ЈВуО Бранко Ковачевић са Вучијака
https://www.facebook.com/700411626741594/posts/921667501282671/
Poslednja izmena od moderatora:
artizanska grupa srednje jacine, vec 3 dana pokusava da predje Pljiva-reku sa juga na sever i prodre u podrucje Jezero i ometa saobracajnicu Jajce-Varcar Vakuf. Do sada su od cetnika uspesno odbaceni.(znaci.373 (kroat) inf. Div. T315 r2170 f590(596))