cekiceki
Zainteresovan član
- Poruka
- 219
pozz narode.......imam problem kupio sam sar peja muzjaka od 3,5meseca starog i cudno gazi na prednje sapice, pa me interesuje dalice mu se to ispraviti tokom rasta .....ako neko zna malo vise o prednjim nogama nek napise bio bi mu zahvalan......
sta to znaci "cudno"? Mozda ima neko oboljenje, rahitis ili nesto slicno. Noge po pravilu treba da su prave, a nikako krive ni spolja ni na unutra. Uzgred taj cudan hod moze da bude i bolan, a da ti ni ne znas. Moj savet je da ga odvedes kod iskusnog veterinara, koji poznaje tu oblast, nekog ortopeda na fakultetu na primer, mozda neki rengentski snimak...Najeftiniji rentgen je u Rot, Smiljaniceva, mozes tamo da ga odvedes i na pregled kod Vlade. Samo, cuvaj se da ti neko ne predlozi bespotrebnu operaciju....Poz

Zato,kada idemo negde na odmor,Crisp-a ostavljemo kod njenih tj kod njega kuci. Sasvim ok se ponasa dok mi nismo tu,ali kad se vratimo...nema kraja njegovoj sreci!! Crispova mama,npr kada oni nisu tu nije htela uopste da jede-pas je hteo da ugine... Tacno je da su veoma vezani za gazdu tj da jednu osobu smatraju gazdom za koga bi poginuli. Samo u nasem slucaju je drugacije