Saobraćajne nesreće!

Ovo moram da vam ispricam.Moja ulica je dvosmerna ali ima jednu traku tako da kad se momoilazis sa nekim moras malo sa strane da se sklonis.Cujemo bruji neki kamion za nizbrdo kad su prisli na jedno 100m do nas lik sa fapom ili meckom,natovarenom drvima nisma video pobego sam u jednu ulicicu,ispred njega u rikverc mu bezi kec.Smota majstor keca u ulicicu hvalilo je jedno metar dva da ga opali.Izgleda da je ukraden kamijom kida ga ko nenormalan cujem ga kako bruji.

Мени је најјачи лик што је проклизао са Аудијем јајцем дизелом и још додао гас...:mrgreen:
Иначе узрок несреће код Врбаса од суботе, у којој је погинуло 5 особа (4 дечка и 1 девојка) - неприлагођена брзина и алкохол (1,79 промила). Није било трагова кочења.
Шта да кажем, сем да је срећа што су налетели на аутобус. Шта да су покосили некога ко се са породицом враћао кући, у рецимо Флориди или Југу? Убио би их на месту.
Што каже мој теча таксиста, не бојим се ја себе већ других...

Ne znam... Strašno...
@vule: teča ti ima moto koji moj matori koristi da mi što ređe daje auto...
Koliko god ga nekad mrzeo zbog toga, znam da misli najbolje i da ima više iskustva...

Žao bi mi bilo ako je devojka pokupljena usput, da je odbaci kući, ili tako nešto, i da pogine ni kriva ni dužna... E, to je greota... :neutral:

askona-1.jpg

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-28-03-2008/strava-na-magistrali

Back