Saobraćajne nesreće!

Takvih je milion,a najvise ljeti po gradu,a skuterasi,ma oni nisu normalni :)

svake godine sve vise i vise ovih ludaka na motorima po gradu..ok za oen koji normalno voze ali ove alfa seljacine...

ja sam bio na licu mesta... motociklisti uopste nisu bili krivi... ako bolje pogledate videcete da im je opel (inace vozac zena) uleteo i isekao put... ni krivi ni duzni zamalo nastradase....

Kako da ga vidim kad ide 200 na sat, samo iskoči ko indijanac iza ćoška!
Majku im ne normalnu. Volim i ja brzu vožnju ali tamo gdje se to može, a ne po gradu u gužvi. Žao mi čovjeka sa Corsom, uništi mu auto.
A ni ovi sa skuterima nisu ništa bolji, isto su kamikaze, samo se zavlače i provlače, uvlače u mrtav ugao, a malo ga očešeš on je gotov i onda ti kriv.
Te na dvotočkašima bi najradije sve podavio. Jedine koje nisam vidio da se glupiraju i provlače između auta su oni na čoperima.

Imao sam situaciju jednom vraćam se iz sela i u predgrađu gdje je prilično gužva u saobraćaju ide mi u susret auto, a iza njega vidim motor i tamam se mimoilazimo kad onaj s motorom pretiče i ide na mene, morao sam bježati skoro na bankinu zbog budale. Ne znam šta im je u glavi, izgleda samo korjenje kose čim misle da su svemogući na tim zujalicama. Da mi je jedan FAP bez plastike samo metal, pa kad ošine u metal samo ga sastružem i tjeraj dalje.
kakav bre covek (zena) u opelu ???? jel ti ne vidis da je ople u suprotnoj traci???? ja sam bio tu i opel im je odjednom iz raskrsnice uleteo...

34CRASH.jpg

kakav bre covek (zena) u opelu ???? jel ti ne vidis da je ople u suprotnoj traci???? ja sam bio tu i opel im je odjednom iz raskrsnice uleteo...

Pa dobro bez obzira, taj motorm sigurno nije išao sporo, da je išao normalno imao bi vremena da reaguje i izbjegne nesreću.
Mislim da je po danu ludost voziti 160 km/h i provlačiti se između auta samo da bi bio prvi na semaforu i propeo se na zadnji točak ne gledajući da li ti može neko djete izletiti slučajno na put!!! U gluvo doba noći i nekako, ipak nema gužve i jako malo saobraćaja.

ja sam bio na licu mesta... motociklisti uopste nisu bili krivi... ako bolje pogledate videcete da im je opel (inace vozac zena) uleteo i isekao put... ni krivi ni duzni zamalo nastradase....

I sam sam do skora imao motor,pa tako kazem,da i uz svo postivanje propisa po gradu,bilo je idiota koji me obilaze na 70 km/h i par puta zadnjim krajem da me smaknu s motora,jednostavno ne gledaju gdje idu,a takodje da ne pricam o izletanjima,naglim kocenjima ili ja njih preticem,pa oni i ne vide me krenu na mene....ne obraca svijet dovoljno paznju ali isto tako ni ljudi na skuterima,motorima,isto tako ne obracaju dovoljno paznju,pretice na raskrisnicama gdje ima 4 prikljucka a ne rade semafori,tako su dvojica izgubila zivot,voze 100km/h kroz raskrsnicu,a ovaj samo izleti kao ne radi semafor,pogledao je nema nikoga,a ove struzu sa asfalta,ruzna slika.....

Ma ti koji se provlače između auta cik cak u gužvi su posebna priča, bez obzira 4 ili 2 točka, ali ipak su najgori oni sa skuterima. Još kad voze ko ne normalni po biciklističkoj stazi, ajde ovi stariji pa su zreliji pa voze normalno, ali oni klinci što im tata i mama kupe skuter, Bog te mazo kad prođe pored tebe samo što te ne oduva sa bicikla. Dođe mi nekad da razapnem neko uže preko staze pa kad naiđe takav manijak samo ga zategnem i poooinnng... :D

Žena lakše povređena u sudaru

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 sati dogodila u ulici Mirijevski venac, kod broja 34, jedna ženska osoba zadobila je lakše povrede, nakon što se „sitroen saksom" direktno sudarila sa „jugom"

1311.jpg

Back