Saobraćajne nesreće!

n1138257440_30190045_522-1.jpg

Imo moj ujak vaku korsu. Nije loš auto uopšte. Malo slabije kocnice ima, oće da se naginje u krivinama i menjač je malo neprecizan ali za prevoz od tačke A do tacke B odlican auto. Motor 1.2 prelazi stotine hiljada km. Od juga je definitivno bolji auto!
Ja bi ovu konkretno iseko i napravijo cabrijo i ofarbo u bordo metalik :lol:

Ja sam jedva ostao ziv na jednom Podgorickom bulevaru, u pitanju je novi bulevar 40, za Podgoricane da znaju. Tu je pravina 700-800met,pa krivina 90 stepeni, pa opet pravina 500-600met. Tu se razvija 110-120 a ko prvi put se zanese,cesto i nastavi dalje i razvali auto na livadi.
Ja jedno jutro krenuo na posao, na prvu pravinu slabo vozila ,preteknem ih sve ,vozio sam 110. Ukocim,pa polako ubrzavam na drugu pravinu,kako ima dvije trake,preticem neko auto Pljevaljske registracije.Idem nekih 80,a on me valjda nije vidio,pa dao zmigavac i ukljucuje se kod mene, ja na gas i sreca preteknem ga,ali izgubih kontrolu. Ko je gledao to,samo se smijao a ja zamalo da poginem. Iz trake u traku sa jakim cimnajem na volanu, jedva sam ga ispravio, sreca pa je auto dugacko i stabilno inace da sam u nekom jugu bio, prevrnuo bih se ko od sale.

da je bio jugo nebi ti mogao voziti 110-120 :D ;)

Nemoj tako, kod Yuga se nista ne zna, svaki put kad sednes u njega, ocekuj da te iznenadi, pa i da pogura 110 :D

A kad vec pominjete preticanja, u subotu u Radnickoj ulici malo pre skretanja na Ibarsku magistralu, isao sam desnom trakom, nekih 90km/h. A sa leve strane lagano prolazi 'renault 4', sav truo, samo sto se ne raspadne. E kad je on koji ima sigurno oko 30 godina uspeo da nagura 'stotku' moze i Yugo. Naravno, sve to spada pod visokorizicnu voznju jer nikad ne znas kad ce da ti otpadne menjac, volan, kocnica....:)

Hahaha, a nagare ljudi tako losa auta, tako sam ja i s*ebao mog Opela Suzu, 160 na jednu pravinu,dosao kuci,ugasio,vise se nije palio, poispadali lezajevi na radilicu i ko zna sta, prodao ga ja takvog.

Inace, juce vozim kroz bulevar opusteno 50km/h, nailazim na semafor, tri trake, jedna za lijevo , jedna za pravo i naravno desno, guzva na traku za lijevo i desno,a za pravo nikoga, ja ga zaletio pravo,puno zeleno, ubrzao 60 ,tacno na ulaz u raskrsnicu neki pasat skrece njemu lijevo i ulazi mi na traku, ja na kocnicu, pocinje da me zanosi u njega i ja po gasu i smotam jako desno i obidjem ga.A lik kad me vidio da idem put njega samo je ukocio u mjesto i cekao sta ce se desiti xaxa

Back