PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.800
dok ne uvedu odsecanje ruku i nogu ova gamad koja krade shahtove nece se manuti corava posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok ne uvedu odsecanje ruku i nogu ova gamad koja krade shahtove nece se manuti corava posla
Kad napisu u onoj 'cestitci' rok od 8 dana za uplatu, sta to znaci? Racunajuci i dan kada je izdato ili kako...?
Usput, dal' je neko pokupio neku od ovih novih kazni i kakve su mi sanse da malo otezem kod sudije slucaj (cisto jer mi se sad nikako ne daju pare?)
Kad napisu u onoj 'cestitci' rok od 8 dana za uplatu, sta to znaci? Racunajuci i dan kada je izdato ili kako...?
Usput, dal' je neko pokupio neku od ovih novih kazni i kakve su mi sanse da malo otezem kod sudije slucaj (cisto jer mi se sad nikako ne daju pare?)
Meni stigla kazna od prosle godine kad sam vozio auto bez tablica i presreo me papak na skuteru. Odem kod sudije i kao kazna je od 5-25k din. Rekao sam im da ako bude minimalna da cu je mozda i platiti al ako bude veca da odooh u zatvor. I stigla mi presuda da platim 5000 din i 700 sudske troskove a ako ne platim u roku od 8 dana idem u zatvor 5 dana ili 5 dana drustveno korisnog rada.Nisam platio.Drugar ceka vec 7 meseci da ode u zatvor ali ovaj je pun ko cep i ne mogu da ga prime.
Nedam govnarima ni dinara. Neko kopa ceo dan za tih 1000 po danu.
Haha, e jesi lud!
PA cekaj, taj tvoj drugar definitivno ce da ide u zatvor? Nisu se smilovali da ga puste kada su videli koliko je resen da ne da ni dinara... Ja sam tako treba da platim citavo bogatstvo ili da idem u cuzu na 2 meseca, pa nisam hteo da blefiram bas, ali me zivo interesuje sta bi bilo da sam rekao, ajde hocu u tvorza, sta bi se desilo...
Drugar nije platio i dobio je resenje za zatvor. A ja sam resio da odlezim ako treba.Sta je pet dana kad ja za tih skoro 6000 din. mogu deci da kupim patike ili nesto drugo.Uostalom u zivotu sve treba probati.![]()
Ali nije problem otici u tvorza, problem je sto ti tih 5 dana neces raditi odnosno zaradjivati.
Meni je napisao cestitku odma, na licu mesta, 5k din, zbog mobilnog. Uvatio me prosle nedelje bas kod vas u NS-u, pre podne... taj skuteras, doslo mi da ga cuknem da se prospe
Nisam se setio da mu nabijem na nos onog tatinog klinca sto ubi dvojicu zimus i dobi 5 godina, a pre toga ga navatali onoliko puta i nista...
LM, kad mi istice tih osam dana, kao prvo?
A druga stvar koja me interesuje, poziv kod sudije me zove u Novi Sad. U novom zakonu stoji da proces moze da se vodi i bez mog prisustva, sto znaci da na neki nacin moram da opravdam izostanak, ako mislim da razvlacim slucaj, sto mi je cilj na prvom mestu.
I na kraju, jel nema nacina da pre ili kasnije ne odem tamo kod sudije?
Bugarin vozio sa 5,65 promila alkohola u krvi
Bugarska policija uhapsila je jednog vozača koji je vozio sa 5,65 promila alkohola u krvi.
Neslavni rekord postavio je četrdesetjednogodišnji K.I. iz Kozloduja.
On je upravljao vozilom "micubiši kolt" nakon što je popio dve flaše rakije.
Pijani vozač objasnio je saobraćajcima da se "počastio" sa prijateljima.
Autor : Srna
Bugarin vozio sa 5,65 promila alkohola u krvi
Bugarska policija uhapsila je jednog vozača koji je vozio sa 5,65 promila alkohola u krvi.
Neslavni rekord postavio je četrdesetjednogodišnji K.I. iz Kozloduja.
On je upravljao vozilom "micubiši kolt" nakon što je popio dve flaše rakije.
Pijani vozač objasnio je saobraćajcima da se "počastio" sa prijateljima.
Autor : Srna