Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.062
im on neke sitnice ne kazem tipa da se zameni zupcasti uljer da se dorade prskalice i tako al to sve nije nista . Limariski nije neka boja yebacka mislim nije nesto besno ima jednu tacku na vrata oko 3 do 4 milimterara i to.A dule aj mi kazi klko bi izasla carina za pezo 206 1.4 karavan hdi u full-u, cist me interesuje cena.
Ima kola na koja ja mogu da dam pismenu garanciju za kilometrazu i da nije lupan ali onda ovdasnje"seljacine" nece da plate cifru za takav auto uporedjujuci ga sa krsevima.Imao sam takav Clio kog sam zbog drugih losijih i jeftinijih morao dati maltene po nabavnoj ceni,imam Palio koji je najskuplji na oglasima ali je presao 31000 km a stoje u redu i zovu me vec 6 meseci
,imam jos takvih auta ali narod hoce cenu.Takav sam i ja nedavno prodao pa se ljudima raspalo kvacilo posle 200 km a posle 300 i je riknula pumpa za gorivo-ljudi su hteli jeftino a dobro.Voleo bih da svi vise shvate da to dvoje ne staju u istu recenicu,sto je jednom prilikom neko rekao na forumu.Carina za Pezo 206 zavisi od toga odakle je ,koliko kilometara ima,dali ima euro1 obrazac,kakvu opremu, ima npr.SX je skuplji od ostalih,godiste nisi naveo. Ovde su inace postali vecinski nenormalni ljudi,zovu me za auto za koji kazem da je u prvoj boji a pitaju me jel negde bio havarisan,za kilometrazu imam servisne kartoncice od prvog dana a oni hoce po broju sasije da proveravaju u ovlascenom servisu po broju sasije a vide da je auto ko lutka i da ima poreklo tj. da je kupljen nov kod nas.A niko nece da ga teramo u servis da se to lepo sve vidi nego samo preko telefona.Joos me poceli zvati ljudi koji se predstavljaju kao preprodavci pa kao da im napravim bolju cenu da mogu i oni nesto da uhvate a meni smesno jer znam da hvataju na foru ne znajuci da lufta ima jako malo ali bar pokusavaju.
zamisli molim tekakvih indijanaca ima.
. Na sam na auto placu na 50 met od moje kuce imo punto isto ko moj za 3150 e ali bato ono je trebalo da vidis . Znas li da na 90 na atoput se cuje ko kamion . Boja nema veze jedna s drugom. Zato sam se i odlucio za ovu opciju. a zakacili su me na carini zato sto sam KO NJINA. .Pazi imam ponudu da mi ga odradi covek za nekih 690 eura sve samo da mu dam kes a ja lik idem solo na carinu .Ybga svaka skola se placa