SANJAO SAM NOCAS....

pre neko vece.u nasoj ulici gde se nalazi pekara u snu je bila bez icega ni vrata ni izlog,samo cetri groba koja su ukopana u beton i svi su otvoreni.ni u jednom nije bilo nicega samo u prvom se nasla koska i neka cudna ljudska lobanja da bi mi se odmah ukazala slika nekog starca u stanu te zgrade ispod koje je pekara kako sedi na stolici.ulica pusta a ono samo jedan deda seta i ja ga pitam zasto su ti grobovi prazni a on mi kaze da je iako slep sve vidi i gleda u mene :O

:lol:E rolnice bas si me nasmejala..evo sta nadjoh o kucama.
Videti psa - u braku ćete biti sretni i bit ćete okruženi dobrim prijateljima. Mali pas - zadovoljstvo u poslu i obitelji. Veliki pas - očekuje vas svađa. Beli pas - sklopit ćete novo korisno poznanstvo. Crni pas - imate lažnog prijatelja. Bijesan pas - mučit će vas teške brige. Pas koji laje - primit ćete loše, neugodne vijesti. Čuti lavež psa, a ne videti ga - primit ćete dobre vesti. Igrati se s psom - pomirit ćete se s dobrim prijateljem s kojim ste od nedavno u svađi. Loviti psa - imat ćete problema u obitelji.

joj bre, šta mi uradi sad... :roll:
pokušavam da se setim kakvih je sve kučića bilo, a ne mogu... bilo ih je baš mnogo...
i samo znam da su svi hteli da me grizu... :(

i da... drago mi je što sam te nasmejala... bar neko da ima koristi od moje muke... :lol:

Isto ne pamtim snove..letenje sam najvise puta sanjao pa mi je ostalo u secanju.:)

Dugo letjeti - očekuju vas lijepi dani puni radosti i sreće. Nisko letjeti - posao vam daje slabe rezultate. Brzo letjeti - očekuje vas bolest. Letjeti pomoću krila - sreća. Pad u toku leta - pred vama su neočekivani problemi. Gledati druge da lete - bit ćete zavidni.

sanjala sam biwsheg kako je saw krwaw doshao i uwukao mi se u krewet i ja sam otworila i widela ga i pukla i krenula da wrishtim i pitam ga shta ti se desilo a on kaze "Ti" aaaaaa onda sam se probudila sa osecajem da me je woz pregazio:(

Vec nekoliko noci za redom sanjam da fotografisem, jer nisam dugo, a nocas sanjam kako sam u neko gradu ispod nekog brda, a na brdu zive starosedeoci, neko divlje pleme. Medjutim, ladno ih pobiju za vreme mog boravka tamo i ja pocnem da placem i da placem....

Back